©  Foto:

Fårup Skovhus - Restaurant

Fårup Skovhus´s køkken har rødder i det nordjyske, som blandt andet afspejler sig i en tradition med torsdagsflæsk, helstegt pattegris, røgede fiskespecialiteter og hjemmelavet pålæg.

Den mere end 100 år gamle Fårup Skole var i mange år en af de mest øde beliggende skoler på vestkysten. I dag danner den rammen om Fårup Skovhus med restaurant, selskabslokaler og værelser.

Vores køkken har helt sikkert rødder i det nordjyske, hvilket blandt andet afspejler sig i en årelang tradition med torsdagsflæsk, helstegt pattegris, røgede fiskespecialiteter og hjemmelavet pålæg.

Selv om vi er stolte vendelboer, så henter vi også inspiration fra verden omkring os, og er i dag også leveringsdygtige i udenlandske menuer, herunder blandt andet tapas som allerede er blevet en klassiker.

Vi har vores egen charcutteri afdeling, hvor vi laver pålæg så som røgede skinker, rullepølser, div. pølser samt postejer og pateer.

Vi har også et røgeri, hvor vi selv ryger sild, laks, makrel og andre fisk samt brieost, som er en af vores specialiteter.

Om sommeren, i ferier og til højtider byder vi næsten altid på en af vores spændende buffeter.

Restauranten har svingende åbningstider, der er åbent i højtider, ferier og ellers hver torsdag året rundt.

Fra tid til anden er der også åbent med sæsontilbud i weekender m.m. Det kan derfor anbefales at kigge forbi vores hjemmeside, hvor de aktuelle tilbud altid er at finde.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish