©  Foto:

Camping med heste - Rødhus Klit Camping

Hos Rødhus Klit Camping, har du mulighed for at tage din hest med på camping. En mulighed som du ikke finder mange andre steder i landet. 

Tag på camping med heste i det naturskønne i Nordjylland

Som noget særligt adskiller Rødhus Klit Camping sig fra mange andre feriesteder. Her er der mulighed for camping med heste. Vi er klar over, at det kan være svært at tage hjemmefra, hvis du har din egen hest. Derfor har vi gjort det muligt for dig med hest at holde ferie på vores campingplads, tag blot hesten med dig.

 

Egen fold ved Campingpladsen

Vi har en stor og naturskøn hestefold, til din hest. Der er indrette forskellige folde alt efter hvilket behov, man har. Derfor er der forskellige muligheder for dig og din hest. Så kan din hest være på camping på den måde, som fungerer bedst for jer.

Foldene ligger lige udenfor campingpladsen i den sydlige ende. Du vil derfor altid have hesten lige i nærheden uanset, om du bor i telt, i en af vores skønne hytter eller i egen campingvogn. Du skal selv passe din hest med vand og foder. Du skal fjerne klatter på folden ved afrejse. 

 

Hør mere om de omkringliggende rideruter i receptionen. 

Obs. Når du booker dit campingophold med hest, skal du kontakte Rødhus Klit Camping på tlf.: 29705719, for at booke en fold.

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish