Gå til indhold
©  Foto:

Blokhus Natur Camping

Velkommen til Blokhus Natur Camping -  Outdoor life & Simple Living. På Blokhus Natur Camping kan du prøve det vilde, enkle liv i naturen - uden at undvære dagligdagens bekvemmeligheder.

Hos Blokhus Natur Camping er det muligt at tjekke ind også uden for receptionens åbningstid. Helt frem til kl 21.30 kan vi via mobiltelefon tjekke jer ind. Har I en booking er der fri ankomst efter kl 14.00. Det skal være nemt, når I er på ferie.

Her bor du mellem træer, buske, volde og højt græs. På pladsens areal finder du desuden en sø.

Campingpladsen har en unik beliggenhed direkte i naturen og med store naturattraktioner samt byliv tæt på. I nærheden af pladsen finder du blandt andet Vesterhavet, Klitplantagen, Gateway Blokhus samt bylivet i Blokhus.”

Har I ikke selv telt eller campingvogn, kan I leje en bjælkehytte, et naturskur eller et af vores store luksustelte med rigtige senge.

På campingpladsen er der legeplads med hoppepude, dyr, boldbane, butik, og 2 toiletbygninger (bad og varmt vand er uden beregning), med bl.a. store familierum og puslerum. Du har også mulighed for at spille Krolf. Alle gæster har fri adgang til Blokhus Feriecenters badeland.

Blokhus Natur Camping er en ombygget campingplads. Vi har ladet naturen gro ind over os, så der nu mulighed for at prøve livet i naturen af på en nem og let tilgængelig måde. Lav mad på bål, saml urter lige ved teltet, eller gå på opdagelse i vores højbede eller jordbærbed. Lad børnene lære om naturen imens de leger lige midt i den. Nyd stilheden, friheden, roen og vores unikke fugle- og dyreliv.  En herlig friluftsferie for hele familien.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2023
Danish