Klovneløb

Klovneløb Blokhus

9.5.2023
Foto: Klovneløb

Klovneløbet og Mek Pek kommer til Blokhus søndag den 23. juli 2023.

Spar Blokhus glæder sig til at lufte næserne sammen med jer alle til årets Klovneløb i Blokhus. Dette hyggelige og sociale familieløb finder sted søndag den 23. juli 2023 fra kl. 10:00 til 12:30 på Blokhus Torv.

Klovneløb er en begivenhed, hvor alle, der kan kravle, hoppe, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være den hurtigste, for selv de mindste skridt kan gøre en kæmpe forskel.

Klovneløb handler om at tilbringe en hyggelig dag sammen, hvor vi kridter banen op med røde næser og samler ind til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og deres familier. 

Til Klovneløbet vil der være én rute på 2,7 km, som er tilgængelig for alle. Løbet sættes i gang kl. 10:30, og inden vil alle deltagere få udleveret en klovnenæse, et startnummer samt en medalje. Efter løbet vil alle de seje deltagere modtage lækre forfriskninger i målområdet.

Når alle deltagere er i mål, vil der være et børneshow med Mek Pek og Habasutterne på scenen kl. 12. Mek Pek og Habasutterne vil synge, spille gulvbas og trompet og publikum kan glæde sig til en masse kendte børnesange, som virkelig kan sætte gang i familiens yngste. Børnene kan se frem til et musikalsk og humoristisk show, der er bygget op omkring sangene fra Åh Abe-pladerne og Mek Peks egne cd'er. Det hele krydres med "løgn-historier" fra Mek Peks egen barndom og sjove anekdoter. 

Underholdningen forsætter hele formiddagen, hvor der vil være skiftende underholdende og sjove indslag fra scenen. Oplev blandt andet et fantastisk trylleshow fyldt med spænding, latter og forbløffelse og deltag i hyggelige konkurrencer.

Der vil desuden være en sjov hoppepude på Torvet, som frit kan benyttes hele dagen.

Tilmelding til Klovneløbet er nu åben, og når du tilmelder dig, er du med til at styrke livsglæden hos børn med sygdom tæt på kroppen. Prisen for deltagelse er 70 kr. pr. person, som går direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og deres familier.

For at tilmelde dig Klovneløbet og læse mere om arrangementet, besøg venligst: Blokhus Klovneløb

 

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish