Musik i Thorupstrand

Kutterfestival i Thorupstrand

23.8.2023
Foto: Kristian Skjødt

Lørdag den 26. august er der kutterfestival i Thorupstrand med blandt andet Onkel Reje og hyperaktuelle Zar Paulo på plakaten.

Stort scoop på musikprogrammet
I arrangørgruppen er der stor tilfredshed med, at de allerede sidste år sikrede sig en plads i kalenderen hos Zar Paulo, der er et af Danmarks mest spillede og efterspurgte bands. Zar Paulo har spillet scenen varm på de fleste store festivaller i løbet af sommeren og er udråbt til Danmarks bedste liveband af Soundvenue.
 

Kutterfestival Thorupstrand

Foto:Pressefoto Zar Paulo

Sensommer ved havet
Hele dagen er fuld af gode gratis oplevelser for store og små. Klokken 10 starter dagen med underholdning og opvarmning for de mindste, når Rytmigo laver sjove sanglege for børnene. Klokken 11 underholder Onkel Reje med sit skideskøre gameshow, hvor du kan vinde præmier og om eftermiddagen starter musikprogrammet.

Kl. 10-16 er der råvaremarked med lokale producenter, hvor du kan købe lokale fødevarer og kunsthåndværk.

I løbet af dagen kan du grille fisk med Vildmarkscenteret, og børnene kan brænde noget energi af i de opstillede hoppeborge. Det vil hele dagen være muligt at købe din mad hos Thorupstrand Fiskehus, Thorupstrand Røgeri eller Hawkiosken, der alle tre står klar til at give dig en god smagsoplevelse. Strandbaren Revlen har åbent hele dagen med kolde fadøl og is – eller du kan få en vellavet gin & tonic i baren hos Tranum Mølle Destilleri.
 

Kutterfestival Thorupstrand

Foto:VisitJammerbugten

Knaldgodt musikprogram

Kl. 16 åbner sangeren Solvej kutterscenen med Emil Overgaard på guitar og Frederik Søndergaard på tangenter. Solvej er vestjysk western noir med sange om vestenvind, kærestesorg og den åbne landevej.

Kl. 17 kan du opleve Zar Paulos medrivende liveshow. Glæd dig til en kæmpe energiudladning.

Kl. 19 optræder SUNDAYS, der med deres melodiske indie-folk spiller hele stranden op og lukker kutterscenen med god energi og et smukt lydunivers. 

Musik i Thorupstrand

Foto:Kristian Skjødt

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish