Fårup Sommerland

Fårup Sommerland lancerer billige billetter

8.8.2020
Foto: Fårup Sommerland

Forlystelsesparken Fårup Sommerland lancerer nu deres egen 'Sommerpakke' med 15.000 "Grønne Billetter" og sæsonkort, der sælges til lavere pris.

Fårup Sommerland

Foto:Fårup Sommerland

Med Fårups 'Sensommerpakke' kan du f.eks. købe en "Grøn Billet", som er entre til parken fra 150,-, hvor du sparer op til 140 kr. pr. person. 

De Grønne Billetter sælges efter først-til-mølle-princippet. For at få fingrene i de billige billetter er det således om at være i god tid, for de første der køber, opnår den laveste pris.

Den "Grønne Billet" er fleksibel og kan bruges indenfor en valgfri dag indenfor en periode på to uger. Det betyder at hvis du f.eks.køber en billet til uge 34-35, så kan du besøge Fårup Sommerland på en valgfri åbningsdag i en af de pågældende uger i uge 34 eller 35.  

Du kan læse mere om entrebilleterne til nedsat pris på Fårup Sommerlands hjemmeside

Hotel Fårup Fårup sommerland

Foto:VisitJammerbugten

Danmarks største aquapark

Fårup Sommerland er en af Nordjyllands mest populære attraktioner. Her finder du alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland.

I Aquaparken kan hele familien boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der altid er opvarmet til 27 grader. Du kan suse om kap på Surfhill eller i kan køre sammen i baderingene i Vandslangen. Du kan også invitere familien til at prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops.

I forlystelsesparken Fårup Sommerland er der mere end 60 forlystelser, og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og besøg i Aquaparken gratis.

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish