Markedsdag

Blokhus Pinsemarked 2023

24.4.2023
Foto: Destination Blokhus

Lækkert råvaremarked på Blokhus Torv kl. 11 - 15

Lørdag den 27. maj fra kl. 11.00 til 15.00 vil Blokhus Torv blive forvandlet til et sandt mekka af friske råvarer og delikatesser, når Hune-Blokhus Borgerforening i samarbejde med Erhvervsforeningen Destination Blokhus afholder det årlige Pinsemarked. Markedet byder på et overflødighedshorn af danske, græske og mellemøstlige lækkerier, herunder frugt og grøntsager, knækbrød og hjemmelavede delikatesser. Lokale håndværksprodukter som keramik og tekstiler vil også være til salg, så besøgende kan lade sig forføre af markedsstemningen og finde unikke varer med hjem.

Formanden for Hune-Blokhus Borgerforening, Poul Andersen, udtaler begejstret: "Vi er glade for at gentage succesen med det store råvaremarked i Blokhus. Vi er stolte af at kunne præsentere et imponerende udvalg af råvarer og håndværksprodukter, og vi er sikre på, at der vil være noget for enhver smag på dette års Pinsesmarked."

Markedsdag

Foto:Destination Blokhus

Ikke nok med det, så finder Blokhus Wind Festival også sted samme weekend, hvor både store og små drager vil danse i himlen over Blokhus Strand. Det bliver en festlig og forførende pinse i Blokhus, hvor besøgende kan nyde både kulinariske oplevelser og spektakulære drageopvisninger.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish