Musik Blokhus

Blokhus Live: Ulrik Sørensen & FLARE

31.7.2023
Foto: Destination Blokhus

Erhvervsforeningen Destination Blokhus præsenterer ”Blokhus Live" søndag den 6. august.
På plakaten er den populære Ulrik Lange Sørensen og det energiske band FLARE, der begge vil sørge for en uforglemmelig eftermiddag på torvet

Ulrik Sørensen

Foto:Destination Blokhus

Musikken skydes i gang kl. 13, hvor den erfarne musiker Ulrik Lange Sørensen indtager scenen. Ulrik har i årevis været en uundværlig del af musiklivet i Blokhus og er kendt fra sine utallige optrædener med bandet Romhandleren. Udover disse live koncerter er Ulrik også en populær figur på YouTube, hvor han leverer akustiske covers under navnet "Ulriksmusic". På denne særlige søndag vil Ulrik optræde solo med guitar og loop pedal, og publikum kan glæde sig til at høre både velkendte klassikere og nye numre.

Klokken 16 overtager det energiske band FLARE scenen og garanterer en showstopper af en optræden! FLARE er en ung og lovende musikalsk enhed, der brænder for at skabe en forrygende og energifyldt oplevelse for publikum. De vil byde på en spændende blanding af både covernumre og originale sange, der vil fylde Blokhus Torv med fest og farver. Det er en unik chance for at opleve dette nye talentfulde band, der med sikkerhed vil efterlade et varigt indtryk.

Blokhus byder alle velkommen til en uforglemmelig eftermiddag fyldt med musik, glæde og fællesskab på Blokhus Torv.

Arrangementet som er arrangeret af Erhvervsforeningen Destination Blokhus og Sponsoreret af Spar Blokhus er gratis for alle, så tag familie og venner med til denne festlige dag i Blokhus' hjerte.

Flare band

Foto:Destination Blokhus

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish