Påskeferie, Blokhus,

Årets Blokhus-Æg 2023

14.3.2023
Foto: Destination Blokhus

Sidste år blev en ny påsketradition udklækket i Blokhus, nemlig opstillingen af et stort dekorativt påskeæg til udsmykning af Destination Blokhus. Erhvervsforeningen Destination Blokhus og Museum for Papirkunst, med Bit Vejle i spidsen, står bag udsmykningsprojektet, hvor der hvert år skab

Påskeferie, Blokhus,

Foto:Destination Blokhus

Blokhus ægget 2023

Årets nye Blokhus-æg, udskåret efter psaligraf Bit Vejles klip, er intet mindre end 2,5 meter højt og 1,8 meter bredt. Det vil blive opstillet på Blokhus Torv og være synligt for alle, der besøger området indtil 2. påskedag.

Ægget symboliserer foråret og alt, hvad vi længes efter med forårets ankomst - blomster og blade, der springer ud, lange lyse dage, fugle, der synger og bygger reder, og naturens vilde dyr, der leger og udforsker. Det repræsenterer nyt liv og nye oplevelser. Måske gemmer der sig også et gækkebrev under æggets kurv?

Blokhus ægget er opstillet af Erhvervsforeningen Destination Blokhus med støtte fra Sol og Strands Lokale Håndsrækning.

"Mærk vinden på kinden - nu er det vår. Vintergækken spår om solen. Spurven og hareungerne hopper højt og lavt og laver sjov. Kurven med æg er pakket og klar, og grunden hertil er åbenbar. Lad os fejre med smil og fest, forår i Blokhus er simpelthen bedst!"

Se også sidste år æg
Sidste års smukke æg opstilles ved rundkørslen i Hune, og vil ligeledes være synligt frem til 2. påskedag.

Påskeferie, Blokhus,

Foto:Destination Blokhus

Læs hele programmet for Blokhus Påskefestival her

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish