Bæredygtighedsfestival

Bæredygtighedsfestival 2022

30.9.2022
Foto: VisitJammerbugten

I efterårsferien fra den 15.-23. oktober 2022 bliver der sat fokus på bæredygtighed i Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand, når der for 4. gang afholdes Bæredygtighedsfestival i området.

Aktiviteter for hele familien

Bæredygtighedsfestivalen er et arrangement for hele familien. Et program med over 70 aktiviteter fordelt på 9 dage, som vil emme af leg, læring og spændende aktiviteter, der alt sammen rimer på bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål.

Du kan blandt andet komme med på sanketur og svampejagt med Madsmedjen, smage de lækre lokale råvarer til råvaremarkedet i Han Herred Havbåde, være aktiv i den skønne natur både til fods, på cykel og hesteryg, komme med på workshop sammen med Kunstgruppen Silikone i Tranum Strandgård eller med Tranum Lys & Glas og meget mere.

Lær mere om verdensmålene

Der bliver også rig mulighed for at lære mere om verdensmålene, når du tager med på guidet tur om det naturskånsomme fiskeri i Thorupstrand eller deltager i genbrugs- og loppemarkedet, som Hjortdal Beboerforening står for, eller når DKVild Jammerbugt fortæller hvordan du kan gøre lidt mere for at styrke biodiversiteten, og hvordan du gør det bæredygtigt.

Bæredygtighedsfestivalen er en fælles satsning fra det lokale turismeerhverv, som ønsker at udvikle sig til at blive en mere bæredygtige feriedestination, hvor lidt også gør en forskel.

Thorupstrand Kutterne

Foto:VisitJammerbugten

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish