Sankt Hans i Blokhus

Sankt Hans Aften i Blokhus

6.6.2023
Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Traditionen tro omdannes stranden i Blokhus til en af Danmarks største bålfester, når kalenderen skriver den 23. juni. Erhvervsforeningen Destination Blokhus, i samarbejde med Visitjammerbugten, er glade for at kunne invitere til en festlig og forrygende aften med det betagende Vesterhav

OBS: Selvom der er et forbud mod afbrænding i forbindelse med Sankt Hans, betyder det ikke, at vi ikke kan fejre denne traditionsrige begivenhed på Blokhus Strand. Erhvervsforeningen Destination Blokhus er glade for at kunne præsentere et fuldt program for Sankt Hans festen, hvor heksens afgang, dog markeres fra et mindre alternativt bål.
 

Sankt Hans i Blokhus er kendt for at tiltrække et stort publikum, og da årets arrangement falder på en fredag, har arrangørerne valgt at fyre ekstra op for feststemningen med partybandet Petrols, der med garanti tænder op for festen.

Petrols sætter festen i flammer
Petrols, som er kendt som en festmaskine i særklasse med topprofessionel underholdning, vil med garanti få publikum til at danse og synge med. Med et enormt bagkatalog vil de præsentere de bedste hits fra inden- og udenlandske pop- og rockhitlister gennem de sidste 50 år, herunder også det sidste nye. Der vil være noget for enhver smag og ethvert publikum, lige fra pop og disko til grand prix-hits, rock 'n' roll og ballader. Petrols har flere gange gæstet Blokhus, hvor de altid har fyret godt op under festlighederne.

Musik i luften
Petrols går på scenen fra kl. 19.00 men allerede kl. 18.00 vil der være musik i luften, når de unge deltagere ved årets Nordsø Festival marcherer fra Blokhus Torv til stranden. Marchen afsluttes ved bålet på stranden, hvor de forskellige korps giver en smagsprøve på deres store repertoire, inden festen for alvor sættes i gang af Petrols.

Bålet tændes…
Årets båltaler er Mogens Chr. Gade, der siden 2007 har været borgmester i Jammerbugt Kommune og dermed Nordjyllands længst siddende borgmester. Mogens har gennem alle årene været aktiv inden for organisationsarbejdet i Venstre. Derudover har en aktiv indsats inden for musik, sport og spejder præget hans fritidsliv. Efter talen tændes bålet kl. 21.00, og heksen, som er lavet af Hune Naturbørnehave, sendes afsted akkompagneret af midsommervisen.

Plads til alle
Publikum opfordres til at komme i god tid, og det skal bemærkes, at tilkørslen fra Saltum Strand også kan anvendes. Der er fyret op til en uforglemmelig aften, hvor alle kan nyde festlighederne og den smukke natur på Blokhus Strand. Byens restauranter holder naturligvis også åbent denne aften, men det er en god idé at reservere bord på forhånd.

Program:
18.00 Musikalsk march fra blokhus torv til stranden

19.00 Minikoncert: Nordsø Festival

19.00 - Sent: koncert petrols

19.50 Velkomst v. Berit Bøjstrup, Erhvervsforeningen Destination Blokhus

20.50 båltale: Mogens Chr. Gade, borgmester Jammerbugt kommune

21.00 bålet tændes

21.15 festen fortsætter…

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish