3 gange dagligt 14. juli - 4. august 2018

Shuttle Bus Blokhus - Løkken

3 gange dagligt 14. juli - 4. august 2018

Med Shuttle Bus langs Vesterhavet

Shuttle service på stranden imellem Blokhus og Løkken er et nyt tiltag i ferieområdet. Du kan lade bilen stå og opleve stranden på en ny og anderledes måde. Nemt og bekvemt.

15 km bred, hvid kørefast sandstrand

Blokhus og Løkken er forbundet af den brede, hvide sandstrand, som er omkring 15 kilometer lang. Det unikke ved strækningen er, at der er færdselsret på stranden hele vejen fra Rødhus i syd til Løkken i nord, som derfor muliggør at igangsætte Shuttle Bus projektet.  

Den lokale aktør Andreas Hove har længe leget med tanken om en transport mellem Blokhus og Løkken, og har tidligere forsøgt at realisere projektet. Han er derfor også begejstret for Shuttle Bussen nu bliver gennemført og drømmer om at skabe glæde blandt gæsterne i Blokhus og Løkken. "Jeg glæder mig til at formidle den lokale historie og give folk en ekstra ferieoplevelse med i rygsækken,” udtaler Andreas Hove.

Oplev stranden, kysten og den spændende historie

Hør de lokale fortællinger om naturen og historien langs kysten, mens du nyder udsigten fra vognen. Turen udgår fra Blokhus via Saltum - Grønhøj og til Løkken. Chaufføren vil under kørslen fortælle om områdets var- og kendetegn, fra en fortid med skudehandel, fiskerlejer og atlantvold til at være nogle af Danmarks bedst besøgte bade- og feriebyer. 

Den guidede fortælling formidles på dansk, tysk og engelsk efter behov.

 

Shuttle Bus kører i sommerperioden fra 14. juli – 4. august 

I perioden lørdag den 14. juli til den 4. august 2018 (begge dage incl.) kører Blokhus-Løkken Shuttle Bus på stranden mellem de to feriebyer. Hop ombord, slap af og nyd turen!

  • 3 daglige afgange i hver retning
  • Afgang fra Blokhus kl. 10.00, 13.00, 16.00
  • Afgang fra Løkken kl. 11.30, 14.30, 17.30
  • Der er stop i Grønhøj og Saltum og cirka 20 min mellem alle byerne. 
  • Turen fra den ene ende til den anden tager ca. 1-1 ½ time.
  • Stoppesteder kan findes tæt ved nedkørslerne til stranden ved Strandvejen i Blokhus, Saltum Strandvej, Grønhøj Strandvej, samt ved strandkiosken syd for Ny Strandvej i Løkken. Gå efter Shuttle Bus skiltene.
  • Pris: 40 DKK (betales ved ombordstigning - kontant eller mobilepay) 
     

Shuttleservice er en del af Destinationsudviklingsprojektet Blokhus-Løkken

Som en del af destinationsudviklingsprojekt Blokhus-Løkken har turismeaktører i området har peget på at en shuttleservice langs stranden vil skabe en større sammenhæng for de besøgende i området mellem Blokhus og Løkken, og hermed medvirke til at styrke den fysisk infrastruktur i et område, hvor du ellers har været tvunget til at tage bilen for at komme fra den ene destination til den anden. Blokhus-Løkken er blevet udpeget som et destinationsudviklingsområde med vækstpotentiale og målsætningen med projektet er at udvikle Blokhus-Løkken til et sammenhængende og attraktivt område med etablering af virksomhedssamarbejder på tværs og udvikling af den fysiske infrastruktur.

Jammerbugt og Hjørring kommuner har derfor indgået et toårigt projektpartnerskab med Dansk Kyst- og Naturturisme og Region Nordjylland omkring destinationsudvikling i området Blokhus-Løkken (2017-2019).

 

> Læs flere nyheder fra Jammerbugten

> Få flere nyheder fra Jammerbugten - Tilmeld nyhedsbrev

 

 

 

Del denne side

Herregården Bratskov

Levendegørelse Herregården Bratskov. Torsdage juli - august 2019

Oplev Herregården Bratskov blive levendegjort med gl. håndværk. Mød heksen i kælderen, der fortæller historier og uddeler trylledrik. Kør en tur i hestevognen eller prøv ponyerne i parken.