Lystfiskeri

Lystfiskeri i Jammerbugten

Foto: VisitJammerbugten

Prøv lystfiskeri i fiskeparkerne eller smid snøren i Limfjorden og Vesterhavet

Put & take fiskeparker

I Jammerbugten finder du 4 "put & take" fiskeparker: Løkken Fiskepark, Blokhus Fiskepark, Jægerumgård Søpark og Gøttrup Fiskepark. Læs mere om de enkelte fiskeparker nedenfor.  

Du køber fiskekort på time- eller dagsbasis på stedet. Her vil enten være betjent salg eller selvbetjeningsautomat. 

Lystfiskeri i fjord og hav

Ønsker du at forsøge dig med at fange fisk uden for "put and take" fiskeparkerne, kan du smide snøren i vandet ved Vesterhavet og i Limfjorden. Husk at det kræver gyldigt fisketegn at fiske uden for de etablerede fiskeparker. Har du ikke allerede et fisketegn, kan det købes hos nærmeste posthus eller bestilles via NaturErhvervstyrelsen her.

Fiskeri i Nedre Ryå

Nedre Ryå er en kombination af en fiskepark og åbent vand. Der kan købes dagskort, og det kræver desuden gyldigt fisketegn at fiske her.  

Fiskekutter North Sea Fishing

Foto:VisitJammerbugten

Med kutter ud på det åbne hav

En af de helt unikke ferieoplevelser kunne være at tage med en rigtig kutter, ”Nordsøen”, ud på Vesterhavet og sætte sin helt egen snørre i vandet. Denne turistoplevelse er kun mulig få steder i Danmark og Northseafishing er klar til at tage dig med ud på Vesterhavet, hvor du måske kan være heldig at være den, som får turens tungeste fangst!

Husk at medbringe gyldigt fisketegn.

Har du aldrig prøvet havfiskeri før, kan udstyr enten lejes eller købes på båden. 

 

Udstyr til fiskeri

Står du og mangler det rette fiskeudstyr, så er det også muligt at købe ind os Kraghs Jagt og Fiskeri 

Liste
Kort
Blokhus Fiskepark
Foto: VisitJammerbugten

Blokhus Fiskepark

Familievenlig naturperle tæt ved Fårup Sommerland. Blokhus fiskepark er beliggende tæt ved Aalborg, Løkken og Brønderslev.

Læs mere
Gøttrup Fiskepark
Foto: VisitJammerbugten

Gøttrup Fiskepark

Gøttrup Fiskepark er et stort område på over 100.000 m². Den store sø er omgivet af smuk natur med skovpartier, eng- arealer og slugter, hvor man altid kan finde læ for blæst og regn.

Læs mere
Jægerum Søpark
Foto: VisitJammerbugten

Jægerum Søpark

Jægerum Søpark, som tidligere var en grusgrav og losseplads, er i dag et attraktivt sted vest for Halvrimmen, velbesøgt af mange friluftsglade folk.

Læs mere
Løkken Fiskepark
Foto: Løkken Fiskepark

Løkken Fiskepark

Noget sjovt for hele familien

Løkken Fiskepark og Fodboldgolf ligger i et enestående naturområde mellem Løkken og Grønhøj. Parken er ideel til hvis der skal ske noget sjovt for hele familien.

Et ene...

Læs mere
Nedre Ryå
Foto: Jette Grønhøj

Nedre Ryå

Ryå er Vendsyssels største vandløb. Den har sit udspring midt i Jyske Ås – øst for Hellum – og snor sig tværs over Vendsyssel. Syd for Brønderslev løber Nørreå sammen med Ryå og den vokser i størrelse...

Læs mere

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish