Gå til indhold
Blokhus og bilerne

Velsmurte klassikere til Blokhus & Bilerne 2020

Foto: Visitjammerbugten

Søndag den 23. august kl. 12.45 - 15.00 kan du være med til ”Blokhus & Bilerne”.

Her kan du opleve de blankpolerede biler, der sætter ekstra kulør på byen med paradekørsel eller du kan besøge udstillingen af veteranbiler samt deltage i publikumskonkurrencer.

Blokhus og bilerne

Foto:Visitjammerbugten

Arrangementet starter med en festlig paradekørsel med afgang fra Cobham i Pandrup klokken ca. 12.45. Ruten vil som noget nyt gå igennem Bredgade i Pandrup, så folk i Pandrup også har mulighed for, at se de velsmurte maskiner, inden de ender på Blokhus Torv klokken ca. 13.00.

Bilerne vil være opdelt efter årgang, hvoraf de ældste kører først.

Paradekørslen vil blive efterfulgt af en udstilling på Blokhus Torv, hvor de smukke maskiner kan beundres helt tæt på i tidsrummet 13.00 - 15.00.

For at kunne deltage i arrangementet med egen vogn skal bilerne være klassificeret som en veteranbil, det vil sige at biler fra årgang 1985 og ældre kan deltage i årets arrangement.

Blokhus og bilerne

Foto:Visitjammerbugten

Traditionen tro kan publikum stemme på deres favoritbiler, som præmieres med Grundejerforeningens ærespokaler. Dette sker klokken 14.30, hvor der også trækkes lod om flotte præmier blandt de der har stemt.

Da vi forsat skal passe på hinanden, har arbejdsgruppen bag arrangementet valgt at begrænse deltagerantallet til 50 biler for at undgå at publikum bliver tæt forsamlet på Blokhus Torv. Derfor er det i år muligt at forhåndsreservere en plads, hvis man vil sikre sig adgang til torvet. Dette kan gøres på jrk@jammerbugt.dk.

Desuden opfordres publikum til at vise hensyn, holde afstand og anvender håndsprit, så årets Blokhus og Bilerne igen bliver en festlig dag.

Arrangementet er arrangeret af Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten!

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2022
Danish