Musik på torvet Blokhus

Musik i sommerlandet - Blokhus Torv

Foto: Destination Blokhus

Det bliver festligt, folkeligt og ikke mindst fornøjeligt, når der igen afholdes sommerkoncerter på Blokhus Torv hver torsdag i ugerne 27 til 31

Koncerter 2024: 

Der skrues helt op for feriestemningen med masser af ørehængere og kolde fadøl i hanerne, når Erhvervsforeningen Destination Blokhus, igen inviterer til fantastiske musikoplevelser hele sommeren.

Musik på Torvet finder sted alle torsdage fra uge 27-31. Koncerterne starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 vil nogle af Danmarks bedste partybands levere opvarmning og musikalsk underholdning.

Shu-bi-dua 2.0 – 4. juli
Shu-bi-dua 2.0 starter årets koncertrække på Blokhus Torv med en aften fuld af nostalgi og klassiske hits som "Hvalen Hvalborg", "Står på en alpetop", og "Fed rock".  Shu-bi-dua 2.0 (tidligere Hardinger Band) vil uden tvivl bringe den ikoniske danske poprocks ånd til live og invitere publikum til en festlig aften, hvor gamle som unge kan synge med.

Bootleg Beach Boys  – 11. juli
Bootleg Beach Boys bringer Californiens solrige strande til Blokhus med deres autentiske fortolkninger af hits som "Surfin' USA", "Good Vibrations" og "California Girls". Gør dig klar til en aften, hvor du kan mærke sandet mellem tæerne og duften af havsalt i luften, mens tonerne fra 60'erne og 70'ernes surf rock fylder torvet. Det engelske "Boyband" der tidligere har gæstet Blokhus, er garant for en festlig aften.

Sweethearts – 18. juli
Når Sweethearts træder på scenen, er det under ledelse af den karismatiske Pernille Højmark, hvis store erfaring og sprudlende energi garanterer en fest fyldt med farver og glæde. Bandet kombinerer dansktop-hits med schlagere og præsenterer et sprudlende show med sange som "Smilende Sussi", "Flower Power", og "Sikke’n Fest". Så mon ikke det bliver en festlig sommeraften, når Sweethearts uden tvivl charmere sig ind i alles hjerter.

Rocazino – 25. juli
Oplev en aften i selskab med Rocazino på Blokhus Torv, hvor de vil levere deres velkendte hits som "Elsk mig i nat", "All my love", og "Ridder Lykke". Bandet, som har været en fast del af den danske popscene siden 80'erne, vil uden tvivl skabe en magisk og nostalgisk atmosfære, der vil få hele torvet til at synge med.

Sømændende – 1. august
Rigtig mange har ønsket et gensyn med Sømændene som efterhånden er blevet en fast Blokhus tradition, så selvfølgelig er Sømændene også at finde på årets koncert-program. Skrål med på kendte sømandsviser som ”Alle sømænd er glade for piger”, ”Knalde kalle” og ”En træt gammel dreng” når Sømændene går i land på Blokhus Torv.

 

Skål

Foto:Destination Blokhus

Støttemærker
Ved indgangen vil der som noget nyt blive solgt støttemærker af de frivillige. Et støttemærke koster 50 kr. Pengene går ubeskåret til kunstnerhonorarer, lydfirmaet, toiletter, forplejning af frivillige, sikkerhedspersonale, stagehands, førstehjælpere, betalingsløsninger og alt det, man ikke ser. Når du køber et støttemærke, er du med til at sikre, at der også fremover vil være musikalske oplevelser i hjertet af Blokhus.

Team Blokhus

Foto:Destination Blokhus

Tak til...
Arrangørerne, Erhvervsforeningen Destination Blokhus retter ydermere en stor tak til det lokale erhvervsliv samt Jammerbugt Kommune, der gør sommerkoncerterne mulige og naturligvis også det uundværlige frivilligkorps Team Blokhus, som igen i år, står klar ved hanerne og rundt på koncertpladsen under samtlige koncerter.

Musik på Torvet

©Destination BlokhusFoto:Poul Nymark

Program:

4/7                     
Shu-Bi-Dua 2.0
Kopibandet.dk

11/7                   
Bootleg Beach Boys
Petrols

18/7                   
Sweethearts
FesterKester

25/7                   
Rocazino
Romhandleren

1/8                     
Sømændende
Romhandleren

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish