LEvendegørelse Herregården Bratskov

Levendegørelse af Herregården Bratskov

Foto: Anne Nøhr Ringgren

Kom og oplev hvordan den gamle Herregård Bratskov i Brovst bliver levendegjort hver torsdag i perioden fra 8. juli t.o.m. den 5. august 2021 kl. 10.00 - 13.00. Her kan du se og opleve gammelt håndværk i de flotte omgivelser, som kendetegner den smukke Herregård, der ligger i Brovst. 

smeden levendegørelse

Foto:VisitJammerbugten

Den stemningsfulde, gamle herregård Bratskov i Brovst vil, igen i år, blive vækket til live, når omkring 65 lokale ildsjæle fra Brovst og omegn kommer udklædt i historiske dragter og fremviser gamle håndværk og traditioner, præcis som i ”de gode gamle dage”.

I år vil alle aktiviteter foregå udendørs grundet corona-restriktioner. Men vi er sikre på, det nok skal blive rigtig hyggeligt alligevel,” fortæller Leo Pedersen, tovholder på Levendegørelsen. ”Vi sørger for at der står sprit og håber folk vil være med til at holde afstand og så tjekker vi op med Coronapas”, fortsætter han, ”men det er jo også ved at være almindelig dagligdag for os”, slutter han med et smil.

Pilefletter Levendegørelse Bratskov

Foto:VisitJammerbugten

I lighed med tidligere år vil der være råvaremarked i alléen op til Bratskov, hvor der blandt andet kan købes småkager, jordbær, honning, gin, vin, blomster og meget mere.

LEvendegørelse Herregården Bratskov

Foto:VisitJammerbugten

I 23 år har det været en fast tradition for de knap 70 frivillige aktører, at levendegøre de gamle håndværkstraditioner på Bratskov. Aktiviteten er en populær begivenhed, som hvert år besøges af rigtig mange gæster.

Skomager levendegørelse

Foto:VisitJammerbugten

Hver torsdag 2021

Hver torsdag

  • Mulighed for en tur på ponyryg rundt i parken hele dagen kl. 10-13.
  • Besøg de mange aktive håndværkere og få en snak om gamle dage kl. 10-13.
  • Køb lokale råvarer. I alléen står råvareproducenterne, og her kan du købe både jordbær, honning, blomster, vin, småkager og meget mere.
  • Kaffe og kage. I cafeen kan du købe kaffe og kage, som du kan nyde ved de opstillede borde på den hyggelige brostensbelagte gårdsplads.
  • Og så er der gratis entré!

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish