Blokhus bildag

Blokhus og Bilerne

17.5.2022
Foto: Poul Nymark

Elegante linjer og nostalgisk charme -
Klassiske køretøjer pryder igen bybilledet i Blokhus.

Blokhus Torv skifter gear og gør sig klar til årets "Blokhus og Bilerne", hvor 75 klassiske køretøjer indtager Blokhus Torv søndag den 2. juni 2024. Publikum kan glæde sig til en dag ned ad motorhistoriens Memory Lane, når Erhvervsforeningen Destination Blokhus igen præsenterer det populære biltræf.

Parade og udstilling
De mange smukke biler mødes på Industrivej 30 i Pandrup, hvorfra de i kortege begiver sig mod Blokhus Torv kl. ca. 12.25 med de ældste modeller forrest. Omkring kl. 13.00 ankommer de klassiske hestekræfter til Blokhus Torv, hvor de vil parkere og lade publikum beundre deres elegante linjer og nostalgiske charme.

De cirka 75 veteran- og specialbiler vil være linet op til parade frem til kl. 15.00, og publikum får chancen for at afgive deres stemmer på deres favoritbiler i to forskellige kategorier pr. sms. Der trækkes lod om en publikumspræmie blandt de entusiastiske bilfans, der kaster deres stemmer. Årets publikumsfavoritter kåres kl. 14.30.

Deltagelse
For at få adgang til "Blokhus og Bilerne" rampelyset, skal bilen være kategoriseret som en veteranbil - altså fra årgang 1988 eller tidligere. Med kun plads til 75 biler på Blokhus Torv er det vigtigt at tilmelde sig på forhånd. Der er enkelte pladser tilbage. Tilmelding kan gøres her.

Blokhus og Bilerne har tidligere år accelereret til stor succes, og arrangørerne kan næsten ikke vente med at sætte i gang for endnu en fantastisk dag, hvor klassiske køretøjer, spændende oplevelser og god stemning kører side om side.

Blokhus og bilerne

Foto:Visitjammerbugten

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish