wind festival

Blokhus-Løkken Wind Festival

Foto: VisitJammerbugten

Til lands, til vands – men mest i luften

Takket være den velkendte, friske vind i Jammerbugten, kan du nyde godt af de mange aktiviteter og opfindelser, der har vinden som drivkraft, når Blokhus-Løkken Windfestival igen i år åbner op for nogle dage med vinden som hovedperson.

Pinsen den 8. og 9. juni 2019 vil du have mulighed for at opleve, hvordan vinden bliver udnyttet på bedste og sjoveste vis af vind- og vandglade entusiaster, og hvilken kraft den kan have.

wind festival

Foto:VisitJammerbugten

Begge dage kan du se de mange farvestrålende drager, når de giver opvisning og opleve de vindblæsende hobbyer, hvor blæsevejret vil demonstrere sin indflydelse på menneskets sjove og særlige opfindelser. 

Hos mange af de fremmødte er vinden afgørende for at dyrke deres hobby, for uden den ville det - bogstavelig talt - ikke kunne lade sig gøre. 

Blokhus-Løkken Wind Festival samler drageentusiaster fra hele verden 

Og forberedelserne til dette års udgave af Blokhus-Løkken Wind Festival er allerede godt i gang. Det tegner til at blive et rigtig spændende program i år med masser af nye aktører.

Stranden imellem Blokhus og Løkken Strand danner igen rammen om Blokhus-Løkken Wind Festival,  og den vil traditionen tro være fyldt med drager i alle farver.

Drageentusiaster fra hele verden vil mødes og give deres drager luft under vingerne. 

wind festival

Foto:VisitJammerbugten

En af dem, der har meldt sin ankomst, er John Barresi fra USA og sit Team Kite Life. Han er meget kendt i drageflyvernes verden blandt dem, der flyver med 2-4 linede drager (Quad Line).

John Barresi har opnået 31 nationale mesterskaber i sportskite konkurrencer. I det sidste årti har han været leder af 3 verdensrekord forsøg med flerlinede drager.  John Barresi og hans team bestående af Scott Benz, Eli Russell og Carl Norman, kommer for første gang til Europa og laver team-opvisning med drager.   

Også de store et-linede drager kan du opleve endnu flere af i år. Flere tyske og danske drageentusiater har nemlig også allerede nu meldt deres ankomst, så det bliver både festligt og flot at opleve dem på stranden i Pinsen.

wind festival

Foto:VisitJammerbugten

Også kitesurfers, kitebuggies og faldskærmsudspringere vil være med til at pryde festivalen, så der bliver også mulighed for selv at være aktiv, hvis du har mod på det. 

wind festival

Foto:VisitJammerbugten

Foto: Kitebuggies. Med fart over feltet og en tophastighed på mellem 70 og 100 km/t i det sandede terræn, er den lille metalvogn trukket af en drage, som ligner en lille faldskærm.  

> Se program fra Blokhus-Løkken Windfestival 2019 

 

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish