Fårup Sommerland med hotel

Fårup Sommerland i Jammerbugten

Tæt på stranden i Blokhus og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland, Danmarks ældste Sommerland og Europas 2. bedste forlystelsespark 2015(!), med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Og her i 2016 kan du også overnatte i det nye Hotel Fårup.

Vilde rutsjebaner i Fårup Sommerland

Skoven er også fuld af hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. I juni 2013 åbnede den største nyhed nogensinde i Fårup Sommerland: rutsjebanen Orkanen, som den eneste rutsjebane i Norden kører både over og UNDER vandet! Orkanen tager dig først op i 7. sals højde og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske – mens dine fødder dingler frit i luften! Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og halsbrækkende hårnålesving. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane?!

Orkanen i Fårup Sommerland

Danmarks største og vådeste vandland

I parken finder I også Danmarks største opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen. I kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Du starter på toppen, højt oppe, i en lille kabine. Et øjeblik efter forsvinder gulvet under dine fødder, og du suser afsted i frit fald ned i et lukket rør og fortsætter i høj fart gennem to loops og slutter med et stort plask!
Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I få taget fusen på sanserne i 4D-biografen, hygge i børnetivoliet, tumle på talrige trampoliner eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor glohede griller står klar til jer – helt gratis. I parkens restauranter kan hele familien finde sine livretter – både i vores lækre buffetrestaurant og i parkens mange andre spisesteder. Det nyeste skud på stammen er et 100 % økologiske spisested.

Bo midt i skoven

I maj 2016 åbner det helt nye 4-stjernede Hotel Fårup. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken.

Fårup værelse

Receptionen i Hotel Fårup

Find ledige værelser og book her

Fårup Sommerland er en forlystelsespark i verdensklasse

Fårup Sommerland blev i oktober 2015 kåret som Europas næstbedste forlystelsespark. Det er første gang, at den nordjyske park gør sig gældende blandt ”de store”
- Vi er rasende glade over, at Fårup Sommerland nu på den måde kan måle sig med de kæmpestore parker i Europa, hvor både konkurrencen og niveauet er tårnhøjt. Vi ser det som et klart udtryk for, at vi i Fårup Sommerland virkelig har fundet formlen på, hvordan man kombinerer nordjysk beskedenhed med et koncept, der virker – også internationalt. Prisen vidner med al tydelighed om den lange rejse, Fårup Sommerland har været på de sidste 40 år. Vi begyndte som et lille, lokalt sommerland i den jyske muld, og vi er nu en international spiller i forlystelsesbranchen. Vi er meget stolte, udtaler Fårup Sommerlands direktør, Søren Kragelund.
Det er det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin The Kirmes & Park Revue, som står bag prisoverrækkelsen.

At Fårup er et sommerland med international klasse ses på de mange priser, forlystelsesparken har modtaget i de senere år:

 • Europas 2. bedste forlystelsespark (Kirmes), 2015
 • Verdens 3. bedste service (IAAPA), 2015
 • Orkanen: 3 bedste rutsjebane i Europa (Kirmes) 2014
 • Bedste forlystelses park i Danmark (børnibyen.dk) 2014
 • Danmarks bedste sommerland (tv2.dk) 2014
 • Orkanen: årets 2 bedste nyhed i Europa (Kirmes) 2013
 • Nordens bedste sommerland (Barnesemester.se) 2013
 • Nordens bedste sommerland (Barnsemester.se) 2012
 • Nordjyllands bedste arbejdsplads for unge (LO's Jobpatrulje), 2011
 • Verdens 3. bedste service (IAAPA), 2010-2011
 • Verdens 3. bedste familiepark (Amusement Today), 2010-2011

Kontakt:

Pirupvejen 147
9492 Blokhus
www.faarupsommerland.dk
Tlf. nr. +45 9888160

Se også Fårup Sommerlands åbningstider og priser 2016her

Del denne side

Kig rundt i Fårup Sommerland

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og aktiviteter i naturen. Området er omringet af det naturskønne landskab med mulighed for bl.a. vandreture og MTB-ture.

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er fulde af store oplevelser - her er en liste over de mest besøgte attraktioner i området.

Book oplevelser i Jammerbugten

 • produkt mangler

 • prdukt mangler

 • produkt mangler

#faarupsommerland på Instagram