Vandreruter og -kort

Der er flere gode vandreruter og stisystemer i Jammerbugten. Find inspiration og kort til din kommende vandretur her på siden.

Skove, plantager, hav og fjord

I kortoversigten til højre finder du vandrekort, som fører dig ind i plantager og skove samt langs fjord og hav. Ruterne er af forskellig længde, og du kan finde en som passer til netop dit ønske.

 

Besøg Hærvejen i Jammerbugten

Hærvejen, der byder på naturoplevelser for både børn og voksne, forløber 76 km gennem Jammerbugt Kommune fra Aggersund til Alstrup, hvor den går mod Thise i Brønderslev Kommune. Ruten er ført omkring nogle af de mest skønne egne i kommunen herunder bl.a. Svinkløv, Fosdalen, Rødhus og Blokhus. Yderligere information om ruteforløb i Jammerbugten findes her på siden eller  på www.haervej.dk, hvor der bl.a. findes detailkort til at udskrive.


Besøg et Tankested

Et besøg ved et af Jammerbugtens 18 Tankesteder er et besøg med udsigt, ro og smukke omgivelser. De 18 Tankesteder er udvalgt af borgerne i Jammerbugt Kommune. Følg linket og find dit Tankested. Du kan hente et oversigtskort hos VisitJammerbugten, Springvandstorvet 4, 9492 Blokhus.

 

Nordsøstien

Nordsøstien er en i alt 5.000 km lang afmærket vandrerute langs Nordsøen i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Nederlandene. Ca. 90 af disse km finder du i Jammerbugten, hvor ruten strækker sig fra Bulbjerg i vest til Grønhøj i nord med direkte forbindelse videre til hhv. Agger og Grenen. Strækningen i Jammerbugten fører dig omkring flotte udsigtspunkter, kysten og klitplantager.

Kortene over Nordsøstien i Jammerbugten er opdelt i 2, og de er klar til at udskrive:

 

 

 

Del denne side