XTERRA Slettestrand 2018

XTERRA er verdens førende off-road triathlon serie, og i 2018 vil der på verdensplan være over 200 events i mere end 60 lande.

XTERRA kom i sin nuværende form til Danmark i 2014. I august 2017 var XTERRA Slettestrand den store nyhed, hvor der kom deltagere fra ind- og udland, og et par af “De Rigtige Mænd” var også med. Sportsligt var XTERRA Slettestrand i 2017 en stor succes, som der bliver bygget videre på i 2018.

XTERRA adskiller sig fra almindeligt triathlon ved at tage de tre gænge discipliner svømning, cykling og løb ud i terrænet og den rå natur, hvorfor landevejscyklen og løbeskoene er udskiftet med mountainbike og trailsko.

Og netop derfor er området ved Slettestrand og Svinkløv helt ideelt til XTERRA. XTERRA Slettestrand har MTB-spor i verdensklasse og et udfordrende terræn, en fed mulighed for at tage kampen op med naturen og få en super oplevelse.

Tilmelding til XTERRA Slettestrand er åben. 

Læs mere i programmet her på siden.

PARKERING
Kom i god tid og følg parkerings officials anvisninger, tak.

 

Danmarks største løb for hunde og hundeejere kommer til Slettestrand igen

Det nyskabende hundeløb HPM Dirty Paws kommer til Slettestrand den 18. august 2018, som en ekstra event i forbindelse med det populære offroad triatlon XTERRA. Flere poter har allerede meldt deres ankomst til 5 km trailrun i skov, klitter og hav i Jammerbugten.

HPM Dirty Paws er Danmarks nye oplevelse for hundeelskere, der havde premiere ved Vesterhavet i Slettestrand i 2017. Løbet er den eneste af sin slags i Danmark.

Sjov motion og sund ernæring er det gode budskab. En fast del per deltager går til BROEN Danmark, der arbejder for at give udsatte børn og unge en aktiv fritid. Men derudover handler HPM Dirty Paws om at sætte fokus på mere motion og færre kalorier i madskålen: 
”Alle hunde elsker at løbe – det ligger i deres dna. Derfor er det fantastisk at opleve, at flere hundeejere løber med deres hunde. Men hver tredje danske hund er stadig overvægtig. Derfor er det vigtigt, at endnu flere hundeejere bliver bevidste om sund ernæring og får lyst til at hoppe i løbeskoene, gribe hundeselen og få fart under poterne som supplement til den daglige gåtur. Det vil vi gerne støtte op om,” siger Signe Winther, administrerende direktør i Virbac.

Fem kuperede kilometer i smuk natur. Det utraditionelle trailløb bliver afviklet lørdag den 18. august - samme dag som startskuddet til XTERRA lyder. Hundeløbet begynder, når triatleterne er kommet i mål. Ruten er på blødt underlag på skovsti og strand og velegnet for både nye og erfarne løbere. Der er præmier til de tre hurtigste og goodiebags til alle, der gennemfører.

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitJammerbugten guidedk@jammerbugt.dk
 

Kontakt

Adresse

Slettestrandvej 162
9690 Fjerritslev

Telefon

+45 30266042

Mobiltelefon

+45 21602614

Fakta

 • Type

  • Rundvisning
  • Marked
  • For børn
  • Sport
  • Store lokale begivenheder

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.36470735
Latitude : 57.15462246