Marked i Pandrup

Pandrup

Pandrup danner rammen om et varieret udbud af forskellige shoppingmuligheder. Oplev også sommerudsalget samt Pandrup by Night.

Pandrup er en af de fire store handelsbyer i Jammerbugt Kommune. En af de helt store handelsoplevelser er Pandrups shopping event "By Night" og "Pandrup Sommerby". Her fyldes byen af feriegæster, lokale borgere og masser af sommertilbud, samt et stort underholdningsprogram. Pandrup er samtidig en god fritidsby med store idræts- og svømmefaciliteret. Pandrup ligger ca. 9 km fra feriebyen Blokhus.

Med sine tre dagligvarebutikker og 23 specialbutikker er man som turist i Pandrup dækket fint ind på de fleste handelsområder. En del af butikkerne er samlet i og omkring Vestkystcentret. 

Aktiviteter og attraktioner
Hestevæddeløb
Pandrup Hestevæddeløb - en tilbagevendende tradition. Pandrup Hestevæddeløb er et af de få steder, der har tilladelse til at afvikle væddeløb med totallisatorspil. Afvikles i august måned. 

Jetsmark Kirke
Den flotte, som stammer fra 1100-tallet, ligger lidt uden for Panrup. Hvert år lægger mange besøgende vejen forbi Jetsmark Kirke på grund af dens enestående kalkmalerier.

Pandrup Lystanlæg
Efter shoppingturen kan det være tiltrængt med et lille hvil. Ta' kaffe og kage med i Pandrup Lystanlæg og lad børnene udfolde sig i de grønne omgivelser.

Ørred til aftensmad
Hos Blokhus Fiskepark(beliggende i Pandrup) kan du boltre dig på et 17 tdl. stort, naturskønt område. Her udsættes regnbueørred, bækørred samt kildeørred fra eget dambrug. 
- "Knæk & Bræk".

Del denne side