Fjerritslev - livlig handelsby

Fjerritslev er byen mellem hav og fjord med bryggerhistorie, planeter og dejligt lystanlæg. Fjerritslev ligger desuden i det dejlige område Han Herred, som er en af de meget naturskønne dele af Jammerbugten helt tæt på Svinkløv og Slettestrand.

Uanset hvor i Jammerbugten du bor på din ferie, er Fjerritslev og det nærliggende område et besøg værd. Her finder du flere gode shoppingmuligheder, gode dagligvarebutikker og mange spændende attraktioner og naturområder i den umiddelbare nærhed. 

Et bredt udvalg af butikker

Uanset hvad behovet og købelysten efterspørger, er der masser af mulighed for at få gode indkøb med hjem fra Fjerritslev. Her er tøjbutikker for både voksne og børn, mænd og kvinder, og for modebevidste unge. Herudover er der bl.a. Matas, SportMaster, ure- og smykkebutik, skobutik, boghandel, EDB center, delikatesser og meget mere!

Kræmmerstemning, råvaremarkeder og By Night

Sommeren igennem lukkes hovedgaden hver lørdag til fordel for et stort torvemarked, hvor specialiteterne er fisk og grønt suppleret med kræmmerne og deres boder.  

I løbet af året er der desuden en række By Night arrangementer, hvor de mange butikker har særligt gode tilbud og gaderne er fyldt med underholdning for familien. En af de helt sjove oplevelser for børn er det lille tog Fjerritslev Expressen, som kører rundt i byen.

Filmhygge i kino

I Fjerritslev Kino er der mulighed for at nyde en god film. Her vises på skift de seneste nye filmhits, men også specialarrangementer med indlæg og dokumentarer er indimellem på programmet.

Film og arrangementer i Fjerritslev Kino

Ølbrygning og gamle dragter

I hjertet af Fjerritslev ligger Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet og bryggerfamiliens hjem er bevaret og byder desuden på egnshistorisk udstilling, gamle dragter samt lejlighedsvis ølbrygning, hvor du til særlige arrangementer kan smage på den lokale øl.

Læs mere om Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum

Fra Solen via Fjerritslev til Pluto

I Fjerritslev kan du også få indblik i det enorme univers, vi mennesker befinder os i. Følg Planetstien - en model af solsystemet med 9 planeter reduceret 1 milliard gange i forhold til virkeligheden.

 


Del denne side

Nyttige links

Læs meget mere om handelsbyen Fjerritslev på www.fjerritslev.dk

Fjerritslev Bibliotek - her er mulighed for at låne PC med internetadgang

Gå heller ikke glip af

Svinklovene 

Svinkløv Badehotel 

Kystlandingspladsen på Thorup Strand

Vejlerne

Lyngmøllen i Grønnestrand

Klim Kalkovn

Han Herred Havbåde

For gallerier, begivenheder, samt spise- og overnatningssteder i blandt andet Fjerritslev er der inspiration og information at hente i boksene til højre.

Cykel- og vandrekort