Landart - Aabybro

Aabybro

Besøg handelsbyen Aabybro med den særprægede og smukke indkørsel med det eventyrlige kunstværk Landart.

Aabybro ligger som en livlig by midt i Jammerbugt Kommune og kun 10 minutter fra Aalborg Lufthavn med flere internationale og nationale flyafgange og -ankomster.

Et godt sted at shoppe

I Aabybro finder du et godt shoppingcenter. Byen har et stort udvalg af både specialbutikker og dagligvareforretninger. 

Det er også i Aabybro at Jammerbugt Kommune store Kulturcenter ligger. Her er der flere gange om året koncerter med nogle af Danmarks populære kunstnere. 

Kanotur på Ryå

Forbi Aabybro løber Ryå - tag på kanotur - og nyd det imponerende fugleliv og den idylliske plantevækst. En smuk og oplevelsesrig tur for alle generationer. Prøv kanoture på Ryå.

Musikoplevelser hele året rundt

Jammerbugtens Kulturcenter - Nordjyllands Mediecenter har gode koncertoplevelse hele året. Den bagvedliggende Søpark indbyder til en afslappende gåtur rundt langs søen. 

Granitkugler og Chesterfield sofa

På Torvet i Aabybro finder du de flotte granitkugler, der sætter præg på Aabybros midtby. Foran Spar Nord bank kan du sidde i en Chesterfield Sofa udhugget i granit.

Aabybro Mejeri og Ryå Is

Jammerbugtens eneste Mejeri med produktion af is. Aabybro Mejeri har specialiseret sig i at lave rigtig gammeldags flødeis af frisk fløde fra Vendsyssel. Historien om Aabybro Mejeri starter i 1888.

Har du prøvet fodboldgolf?

Du kender sikkert minigolf. Til fodboldgolf bruger du i stedet en fodbold til at ramme plet med. Nyanlagt bane med 18 huller på 5 tdl finder du hos Nordjysk Fodboldgolf i den nærliggende by Nørhalne. Alle kan være med. 


Del denne side

Gå ikke glip af

Trædestenene - et tankested

Vildmoseporten

Staudemarken

Hobby-Fuchsia

Enghaven