Landal Grønhøj Strand

Landal Grønhøj Strand

Foto: VisitJammerbugten

Velkommen til bølgebrus, brede strande og sjove aktiviteter - Du får det hele hos Landal Green Parks Grønhøj Strand

Tæt på Løkken og Blokhus og kun 400 meter fra en af Danmarks allerbedste og mest børnevenlige strande ligger feriecentret Landal Green Parks Grønhøj Strand. 

Her er du og familien garanteret en familieferie fuld af sjove oplevelser med base i et af de hyggelige feriehuse på feriecentret. Så træk stikket ud og nyd nogle skønne feriedage sammen i det nordjyske – uanset årstid. Brede sandstrande, bølgebrus og sjove uden- og indendørs aktiviteter er bare nogle af nøgleordene for dette skønne og populære ferieområde. 

Landal Grønhøj Strand

Foto:Landal Grønhøj Strand

Afslapning i familievenlig ferieboliger

Hos Landal Grønhøj Strand bor du og familien i en af de rummelige og særdeles familievenlige ferieboliger, der danner rammen og basen for jeres ferie. Ferieboligerne er alle på 100 m2 og har plads fra 4 og helt op til 8 personer. I husene er der lynhurtigtig internet og mulighed for selv at lave mad i de velindrettede køkkener. Ønsker I ikke at lave maden selv, kan I spise på den lækre restaurant Café Lido , som ligger i forbindelse med feriecentret. Desuden har alle feriehusene egen (enten åben eller lukket) terrasse, hvorfra I kan nyde de skønne omgivelser og slappe af efter en aktiv dag. Med kun 400 m til havet, ligger ferieboligerne nærmest med en strand i baghaven.

Slutrengøring af huset skal I ikke bekymre jer om, da det altid er med i prisen. Det eneste I skal koncentrere jer om, er altså være sammen med familien, få ladet batterierne op og have det sjovt sammen.

Læs mere om feriehusene på Landal Grønhøj Strand her  

 

Landal Grønhøj Strand

Foto:Landal Grønhøj Strand

Sjove aktiviteter for store og små

Netop det at have det sjovt sammen, er der rig mulighed for hos Landal Grønhøj Strand. Her er nemlig aktiviteter og faciliteter for hele familien – uanset alder, så ingen kommer til at kede sig!

For eksempel kan vandhundene plaske løs i den indendørs pool med både babybassin, sjov vandrutsjebane og spa. Er vejret godt, kan du også blive kølet ned i den udendørs pool, hvor du også kan solbade. Trænger du til at få pulsen op, byder sportshallen på et væld af muligheder for en venskabelig familiedyst, eller måske skal familiens Tiger Woods kåres på minigolfbanen. For de små spilopper er der også masser af sjov i legerummet, hvor der både er klatrebane, rutsjebane, bolde og puder. Det er blot nogle af de mange aktiviteter og faciliteter, I finder på Dayz Grønhøj Strand

Se alle aktiviteter og faciliteter på Landal Green Parks Grønhøj Strand her  

Nordjylland når det er bedst

Det er dog ikke kun på feriecentret Landal Grønhøj Strand, I finder sjove aktiviteter. Nordjylland og området omkring feriecentret er spækket med oplevelser. Tag for eksempel en tur i Fårup Sommerland – kun 8 km fra Landal Grønhøj Strand. Eller besøg de populære turist- og feriebyer Løkken og Blokhus, som byder på det hele - både shopping, gode spisesteder, kunst og kultur, børnevenlige strande og atmosfære hele året.

Området er desuden kendt og elsket for den helt utroligt smukke natur, som uanset årstid er værd at bevæge sig ud i. Tænk bare på klitterne og de smukke sandstrande, der om sommeren indbyder til en tur i bølgen blå og om efteråret og vinteren indbyder til lange, friske gåture, hvor havets brusen fascinerer.

Læs mere om, hvad du kan opleve i området omkring Landal Green Parks Grønhøj Strand her  

Book en ferie på Landal Green Parks Grønhøj Strand, og oplev Nordjylland fra sin bedste og smukkeste side!

Læs mere om Landal Green Parks Grønhøj Strand her  

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish