Vinterbadning Blokhus Strand - VisitJammerbugten.dk

Vinterbadning Blokhus strand

Mandag, december 12, 2016

Årets sidste bad i Blokhus

Vask det forgange år væk med et dyp i bølgen blå.

Vinterbadning Blokhus
I vinterhalvåret skriger Vesterhavet nærmest at man skal holde sig væk. Dog er faktummet stik modsat.Det er nemlig rent terapi for både krop og sjæl at hoppe i vandet netop der, hvor havet er koldest.

Vinterbadning Blokhus

Så smid kludene i decemberkulden på Blokhus Strand, lørdag d. 31. december kl. 11.00, hvor alle inviteres med ud i bølgerne.

"Vi glæder os til at invitere alle med i bølgerne. Sidste år oplevede vi rigtig mange mennesker – både turister, lokale og erfarne vinterbadere. I år krydrer vi derfor arrangementet lidt mere, ved at invitere alle til at komme iført deres sjoveste hat.

Vinterbadning Blokhus

Når alle har været i det friske Vesterhav, vil der efterfølgende være en Blokhus Bitter til at varme sig på", fortæller Jannie Ratke fra Visitjammerbugten og fortsætter:
"Et Iskoldt havbad er den bedste måde, at gøre sig klar til et nyt år og vaske det gamle væk. Det er en fantastisk mulighed for at komme godt ind i det nye år. Når nytårshornet trutter, går alle samlet i det friske Vesterhav, så Blokhus Nytårsbad, forhåbentlig, vil blive et helt uforglemmeligt minde at tage med sig til det nye år".

Vinterbadning Blokhus

Læs program 

> Se flere aktiviteter i vores Det sker kalender

Eventen arrangeres af VisitJammerbugten, Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Søstjernerne, Novasol Dansommer i samarbejde med Blokhus og Omegns Grundejerforening.

Del denne side