Indvielse Skærtorsdag 18. april kl. 14.00

Trailhead Slettestrand

Indvielse Skærtorsdag 18. april kl. 14.00

Trailhead Slettestrand indvies Skærtorsdag i Påsken

Besøgende, turister og lokale brugere af stisystemerne og faciliteterne i den velbesøgte Svinkløv Klitplantage - også kaldet trailområdet i Slettestrand - får fremover bedre faciliteter.

Et såkaldt Trailhead er under etablering og indvies i Påsken, til glæde for nuværende besøgende og gæster i området, som har efterspurgt netop bedre parkeringsforhold, skiltning m.v.

Åbningen af Trailhead Slettestrand fejres torsdag d. 18 april fra kl. 14.00 med taler, børne MTB-løb, pandekager over bål samt kaffe og kage i samarbejde med de lokale spejdere, ved den nyetablerede bålhytte.

Helt konkret er der ved at blive etableret en ny parkeringsplads ved Sletteåvej samt en udvidelse af den nuværende parkeringsplads ved Slettestrandvej.

Desuden etableres overdækkede opholdsfaciliteter i form af en stor bålhytte med borde/bænke-sæt og bålplads, som skal bidrage til, at det er muligt at gøre et ophold på stedet og hygge sig i området.

trailhead slettestrand

Samtidig opstilles der også kort- og informationstavler, som formidler og viser vej til de mange rekreative stier og ruter, som området er fyldt med.

Den fysiske placering sker på Naturstyrelsens areal i tilknytning til den eksisterende motionssti, samt umiddelbart op til starten på MTB-sporet i Svinkløv Plantage og ikke mindst naturfitnessbanen.

Projektet er gennemført i samarbejde med ildsjæle fra lokalområdet, Naturstyrelsen Thy og Jammerbugt Kommune, og har opnået støtte igennem en række fonde. 

 

> Se alle Påskens aktiviteter og oplevelser

 

> Find info om at være aktiv i naturen

> Explore Slettestrand - Stor motionsevent 17.-18. august 

 

> Få flere nyheder fra Jammerbugten - Tilmeld nyhedsbrev

 

 

Del denne side

Fakta Trailhead Slettestrand

”Trailhead Slettestrand” er et partnerskab mellem Naturstyrelsen og Jammerbugt Kommune.

Det samler de adgangsmæssige muligheder i området til mere klare og entydige ”indgange” til friluftsmulighederne. Projektet bygger videre på et tidligere initiativ med synliggørelse af oplevelsesmuligheder, bl.a. skiltning og nye kort.