Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus får ny direktør

januar 22, 2018

Strandhotellet Blokhus kan snart byde velkommen til den nye direktør, 44 årige Christina Torp.

Christina kommer fra en stilling på Comwell i Sorø, som hotelchef, så hun er slet ikke uvant indenfor branchen. Christina har arbejdet indenfor hotelbranchen siden år 2000, dog med et sidespring som selvstændig i 8 år. Hun har arbejdet 4 år på Ruths Hotel i Skagen og i 3 år har hun også været turistchef for 3 kommuner på Djursland. Hun er desuden uddannet Akademiøkonom indenfor turisme og har også en del af diplomlederuddannelsen.

"Christina Torp har præcis den profil, som vi har været på udkig efter", siger Marie Louise Ebdrup, ejer af Strandhotellet i Blokhus. Hun er direktør med en hotelbaggrund, og det går godt i spænd med de kompetencer, som allerede findes på hotellet idag.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på Strandhotellet i Blokhus", siger Christina Torp.

"Jeg synes det er kæmpe privilegie at få overdraget nøglerne til Marie Louise og Steffens (ejerne af Strandhotellet, red,) livsdrøm og derigennem at få lov til at være med til at bygge noget helt nyt op fra bunden. Jeg ved fra mine 4 år på Ruths Hotel, at det er den høje kvalitet, der interesserer mig. Også hele badehotel-stilen og årets gang i den del af branchen er fascinerende. Gæsterne kommer gerne udenfor sæsonen for at få fred og ro og komme helt ned i gear. Og fra en mindre hektisk vinter er det pludselig blevet sommer, hvor hele vinterens forberedelser kulminerer i nogle fantastiske sommermåneder, hvor alt kører i absolut højeste gear. "Det kræver faktisk meget af personalet, forklarer Christina"

De skal have en helt særlig ånd og indstilling for at lave disse skift og samtidig få det hele til at køre optimalt i begge sæsoner".

Christina Torp Strandhotellet Blokhus

"Jeg har en kompromisløs tilgang til kvalitet og service, og så er jeg god til at sætte ting i system. Det betyder, at alt det du, som gæst, oplever som en afslappet og imødekommende service og atmosfære, er skabt ud fra de bagvedliggende systemer og god planlægning. Det er det, der skaber glæde og overskuddet til den del, som gæsterne ser".

Den nye direktør har glædet sig meget til at vende tilbage til Nordjylland.

"Jeg har rejst lidt rundt i landet for at forfølge nogle spændende jobs, men da jeg flyttede til Skagen i 2012 vidste jeg bare, at det er heroppe, jeg hører til. Siden jeg forlod Ruths Hotel i 2016 stod det klart for mig, at jeg på et tidspunkt ville vende tilbage til Nordjylland, så snart det helt rigtige job kom. Og det er det så nu.

> Læs mere om Strandhotellet Blokhus

> Læs mere om  Getaway-ophold - Gourmet-ophold eller  Klassisk-ophold

Del denne side