Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus

Nyt badehotel åbner i Blokhus

I Blokhus åbner det første strandhotel i nyere tid. Det sker, når Strandhotellet Blokhus står færdigbygget og klar i sommeren 2017.

Strandhotellet Blokhus

Det nye strandhotel får 36 værelser, og 2 suiter – alle med egen altan.

Strandhotellet, som er tegnet af arkitekt Jørgen Ussing fra Hjørring, bliver opført som et originalt badehotel med den velkendte atmosfære og stemning.

Dog bliver der ikke gået på kompromis med de forventninger og behov, som hotelgæster har i dag.

Strandhotellet Blokhus kommer desuden til at rumme en restaurant, orangeri, mødelokaler, fitness lokale og indendørs swimmingpool/wellness med udgang til en privat gårdhave.

Hotellet får en central placering i badebyen Blokhus.

Blokhus

Det opføres bla. på en tidligere P-plads i centrum, helt tæt på butikker, caféer og restaurationer og samtidig med meget kort afstand til en af Danmarks mest populære badestrande.

Blokhus

Bygherre er Aarhus-ægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup, som har en livslang tilknytning til Blokhusområdet.

strandhotellet Blokhus

De er i forvejen medejere af den historiske og populære restaurant Futten og den nystartede Cafe Laden. Begge restauranter ligger lige overfor, hvor Strandhotellet bygges.

Gennem deres kunder på de to restauranter fandt parret ud af, at der var en efterspørgsel på hotelovernatning i Blokhus. Efter at have hørt det fra en hel del gæster, gennem flere år, besluttede Marie Louise og Steffen sig for at kaste sig ud i hotelprojektet. Blokhus er samtidig en by i positiv i udvikling, hvorfor parret også tror på, at byen har behov for det kommende badehotel.
Badehotel-konceptet var selvsagt i en dejlig badeby som Blokhus, ifølge parret.

Strandhotellet Blokhus vil – når det står færdigt – beskæftige i omegnen af 20-25 personer, men allerede under opførelsen vil Strandhotellet Blokhus skabe arbejde i lokalområdet.

> Se flere detaljer om Strandhotellet Blokhus

Følg Strandhotellet Blokhus på Facebook og Instagram

Del denne side