Stor juleåbningsfest lørdag den 21. oktober

Skulpturparken Blokhus udvider nu med magisk julemarked

Sæsonen i Skulpturparken Blokhus forlænges i år med to ekstra måneder - og slår for første gang dørene op for en MAGISK JUL af de helt store dimensioner.

Der venter gæsterne en julet oplevelse for alle sanser, når der fra lørdag d. 21. oktober inviteres til magi og eventyrlig julestemning i den 20.000 m2 store skulpturpark.  De enorme sandskulpturer oplyses og den store skulpturpark julepyntes med imponerende julebelysning og dekorationer.

 

> Køb billet til Skulpturparken og Julemarked 2017

Skulpturparken Blokhus Julemarked

– Med udvidelsen af sæsonen føjer Skulpturparken, der åbnede i 2013, et nyt og magisk kapitel til historien om udviklingen af parken, der nok aldrig bliver helt færdig. Med den nye ”julesæson” og de supplerende juleaktiviteter som juleudsmykning og -belysning, flot julemarked og stort festfyrværkeri, cementerer Skulpturparken strategien om at blive en helårs-turistattraktion.

- Med de flotte besøgstal i parken i 2017, er vi mere end nogensinde parate til at skabe flere unikke oplevelser for hele familien – også i vinterperioden, når de smukke sansehaver og kunstværker for millioner af kroner forenes med et charmerende julemarked og dagligt afsluttes med et kæmpe festfyrværkeri, fortæller indehaver John Andersen.

> Læs også: Blokhus afholder Nordjyllands største julemarked i Skultpurparken

Blokhus er en helårsdestination

Beslutningen om at forlænge sæsonen i Blokhus med yderligere to måneder har været længe undervejs: - "Vi har i destinationen hvert år udviklet os og er kommet tættere og tættere mod målet om at skabe en helårsdestination.  Hvis turismen i Nordjylland skal fortsætte den positive udvikling, vi har set gennem de senere år, skal vi i endnu højere grad fokusere vores markedsføring, produktudvikling og salg i perioderne uden for højsæsonen. Det kræver, at vi for eksempel i Blokhus, kan levere spændende visionære tilbud i disse perioder, og det mener jeg bestemt en udvidelse af sæsonen i Skulpturparken indbefatter", forklarer John Andersen.

Det hyggelige julemarked findes udendørs i Skulpturparken og entré hertil er inkluderet i den normale entrépris til parken. Her kan du købe alt fra julepynt og julebelysning til brugskunst, julegaver og smykker, haveartikler, interiør og julelækkerier m.m. Vores café tilbyder frokostmenuer samt dampende varm gløgg og lækre æbleskiver, som kan nydes ude eller i Orangeriet, afslutter John Andersen, som håber på et brag af en juleåbningsfest lørdag d. 21. oktober, når MAGISK JUL sættes i gang.

 

Fakta:

Åbningstider for MAGISK JUL I SKULPTURPARKEN er:

Lørdag & søndag: 21.-22. oktober: Åbent 10.00 - 17.00

Lørdag & søndag: 28.-29. oktober: Åbent 10.00 - 17.00

HVER lørdag & søndag fra d. 4. nov.- 17. dec.: Åbent 11.00 - 21.00

På alle åbningsdage med JUL I SKULPTURPARKEN kan opleves et helt unikt fyrværkeri et kvarter før lukketid.  

// Bemærk, personer med fast bopæl i postnummeret 9492 Blokhus får den 21. oktober fra kl. 15:00 gratis entré til Skulpturparken mod fremvisning af gyldigt sygesikringsbevis ved ankomst.

Bemærk, at vi af hensyn til busselskaber og grupper, med seniorer og børnefamilier har åbent hver onsdag fra d. 1. november – 13. december: kl. 11.00 - 21.00

 

 

> Køb billet til Skulpturparken og Julemarked 2017

 

 

> Læs mere om Skulpturparken

Del denne side

Fakta

Åbningstider for MAGISK JUL I SKULPTURPARKEN er:

Lørdag & søndag: 21.-22. oktober: Åbent 10-17

Lørdag & søndag: 28.-29. oktober: Åbent 10-17

HVER lørdag & søndag fra d. 4. nov.- 17. dec.: Åbent 11-21

På alle åbningsdage med JUL I SKULPTURPARKEN kan opleves et helt unikt fyrværkeri et kvarter før lukketid.  

Adresse: Vesterhavsvej 6, 9492 Blokhus