Sæsonåbning til Påske 2019

Fårup Sommerland

Sæsonåbning til Påske 2019

Sæsonåbning af Fårup Sommerland til Påske

marts 29, 2019

Nu kan du komme i Fårup og nyde de spirende forårsfornemmelser helt ude i skoven med hele familien, når de for første gang nogensinde holder åbent i påsken med masser af påskeaktiviteter for store og små! 

Allerede fra den 18. april kan du opleve farverige påskeæg, koncerter, nye forlystelser, påskeliljer og MC'ere, når de indtager parken. 

Fårup Sommerland holder åbent alle dage i Påsken fra d.18.-22. april kl. 10:00-18:00 !

fårup sommerland

Der vil være masser af hygge og overraskelser på programmet i Påsken.

Herunder kan du se, hvad påsken i Fårup Sommerland blandt andet byder på;

 

3 gange X-Factor giver koncert  

X-Factor er blevet xtra spændende, fordi vi er spændte på at se, hvem der kommer og besøger os d 18. og 19. april og giver koncert! Vi ved endnu ikke hvilke tre artister, der gæster parken - men det bliver nummer 1, 2 og 3 

 

Den store æggejagt

Find de 10.000 gemte påskeæg, som Påskeharen har gemt i hele parken. Hver morgen gemmes der 2.000 nye chokoladeæg i parken, så det er med at være tidligt oppe, hvis du vil sikre sig en 'nem' jagt - Fårup ønsker dig en æg'cellent jagt.

 

Motorbøllen og Nøddesvinget

I Påsken får du også fornøjelsen af to NYE forlystelser - nemlig MOTORBØLLEN & NØDDESVINGET! 

fårup sommerland

MOTORBØLLEN bliver helt sikkert en ny favorit for de mindre (og modige) gæster. Børn helt ned til 90 centimeter kan få en sjov tur med far eller mor. Fårup får også en erstatning for den mangeårige gæstefavorit Waveswinger - nemlig NØDDESVINGET. Den kan prøves af børn helt ned til 100 centimeter, og så kan den tilmed også køre baglæns, så der er masser af mulighed for spænding. 

 

MC-Træf i Fårup

Torsdag den 18. april byder vi vanen tro alle motorcyklister velkommen til MC træf i Fårup Sommerland på sæsonens første åbningsdag. Alle som ankommer på en motorcykel kommer gratis ind i parken :-) 

 

Påske-skattejagt 

Påskeharen har været på spil og gemt poster rundt omkring i parken. I kan hjælpe Fårup med at løse gåden, ved at finde alle posterne i parken og svare på spørgsmålene. Fårup trækker en heldig vinder af 4 sæsonkort som tak for hjælpen! 

fårup sommerland 

Påske miniferie

Tag familien eller vennerne med på en dejlig miniferie. Hotel Fårup er åben i påskeferien - så giv jer selv en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Hotel Fårup er et familiehotel med en fantastisk placering midt i Fårup Sommerland.

> Stor efterspørgsel på at bo på Hotel Fårup midt i Fårup Sommerland

hotel fårup

 Alle ophold på Hotel Fårup er inkl. morgenmad og adgang til parken. 

> Læs også: Hotel Fårup er kåret som 4. bedste hotel i Danmark

 

Turridning - rideture i naturen i Påsken 

Kom med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup.

fårup sommerland

Fårup tilbyder forskellige rideture, som passer til både erfarne og uerfarne ryttere. Prøv eksempelvis en sjov tur i terræn eller en rolig træktur.

De islandske heste er rolige, pålidelige og vant til børn, så der er garanti for en sjov oplevelse uanset erfaringsniveau. Sammenlagt varer turen 2 timer inkl. klargøring af hestene - hvor 1,5 time er på hesteryg. Alle ture er i følge med en erfaren guide, som kender både hestene og området omkring Fårup særdeles godt. 

Alle rideture skal bookes og betales i forvejen for at sikre, at der er plads. For at booke en ridetur skal I kontakte os på 96 73 92 07 eller booking@faarup.dk

 

> Læs mere om Påske i Jammerbugten 

> Find alle aktiviteter for familien i Blokhus i Påskeferien

 

Del denne side