fejrer 40 års fødselsdag den 2. maj 2018

Rønnes Hotel i Slettestrand

fejrer 40 års fødselsdag den 2. maj 2018

Rønnes Hotel i Slettestrand fylder 40 år

Gastronomi og høj standard bliver sat i højsædet på det populære hotel

Det hele begyndte som "Jennys Pension", som i 1978 blev købt af Leif Rønne Nielsen, der i de følgende år skabte et ambitiøst hotelprojekt under navnet Rønnes Hotel. I 2014 blev hans livsværk købt af Lars Mouritzen, som er kendt for driften af den kendte Restaurant Papegøjehaven i Aalborg. Sidan da har han i et tæt samarbejde med hotelchef Dorte V. Lukassen drevet og videreudviklet det dejlige hotel, der ligger tæt på havet i Slettestrand.

 

> Vind en miniferie for 2 på Rønnes Hotel - deltag her

Rønnes hotel slettestrand 

40 år og i fin form

I år fylder hotellet således 40 år, og det sker i fin form. Rønnes Hotel er blevet egnens populære valg, når der skal holdes private fester som eksempelvis barnedåb, bryllup, sølv- eller guldbryllup, fødselsdage eller en mindehøjtidelighed. Ja, kun fantasien sætter grænser for, hvad Rønnes Hotel beliggende midt i en smuk natur ved Vesterhavet, kan danne den idéelle ramme omkring. Således er Rønnes Hotel også meget efterspurgt, når det gælder konferencer, møder og kurser. Her i fødselsdagsåret 2018 kan hotellets sale nu tilsammen rumme 550 gæster på samme tid, ligesom der er en kapacitet på 63 velindrettede og komfortable dobbeltværelser. Værelserne er gennem årene løbende blevet opgraderet, så gæsterne nu kan vælge mellem forskellige typer fra standardværelser til suiter samt værelser med egen havedør og terrasse.

Et kraftcentrum for afholdelse af konferencer, kurser og møder

Hotellets konferencesale og grupperum er ligeledes opgraderet med alle de former for IT-udstyr, som en moderne møder og konferencer fordrer. Rønnes Hotel kan på én og samme tid huse 200 kursister og har dermed den største kapacitet i og omkring Slettestrand. Overnatningsmulighederne er også optimale, idet hotellets egne 63 værelser ved spidsbelastninger kan suppleres med værelser på nabohoteller, med hvem Rønnes Hotel har et fint samarbejde.

Lien Lounge - en nyskabelse på Rønnes Hotel

Sidste skud på stammen på Rønnes Hotel er indretningen af et lidt mere eksklusivt lokale i form af en Lounge, Lien Lounge. - Loungen er opkaldt efter Danmarks længste indlandskystskrænt, som Rønnes Hotel er placeret i umiddelbar nærhed af. I Lien Lounge er der mulighed for at hygge sig og slappe af i komfortable møbler enten sammen med andre eller i form af en stille stund alene i selskab med eksempelvis en god bog.

Rønnes hotel slettestrand

 

> Vind en miniferie for 2 på Rønnes Hotel - deltag her

 

Gastronomi af høj standard til rimelige priser

Ligesom værelsesfaciliteterne og de fysiske rammer i øvrigt er i top, gælder det også de menuer, køkkenet kan levere. Et fordelagtigt samarbejde indkøbsmæssigt med Restaurant Papegøjehaven i Aalborg gør det nemlig muligt for Rønnes Hotel at tilbyde gæsterne menuer af en meget høj standard til rimelige priser. Den kvalitetsbevidste gastronomi er i højsædet på Rønnes Hotel - og det er vel at mærke til priser, som er til at betale (!). Bag alle menuer ligger en stor respekt for råvarerne, der bruges samt en omhyggelig og professionel tilberedning foretaget af hotellets dygtige og veluddannede kokke. - Populær og faktisk landskendt er den lækre aftenbuffet, der serveres på Rønnes Hotel. Efter at have nydt den veludstyrede buffet er der efterfølgende musik og dans, fortæller hotelchef Dorte V. Lukassen. Om sommeren serveres aftenbuffet to gange ugentligt - dog ikke med musik og dans.

40 års fødselsdagen markeres med spændende events

Som sagt fylder Rønnes Hotel 40 år i år, nærmere betegnet d. 2. maj. Selve dagen markeres med et stort kagebord til en pris af kr. 40,- for at markere netop 40 års fødselsdagen. - Samme dags aften serveres en gastronomisk 2 rettes menu, fortæller Dorte V. Lukassen. Her er prisen 2 gange kr. 40,-. Såvel til kagebordet som til aftenmenuen er bordreservation påkrævet, oplyser hotelchefen.

Ud over  arrangementerne på selve dagen har Rønnes Hotel sammensat flere spændende events i anledning af fødselsdagen. Det er blandt andet foredrag med Amalie Dollerup kendt som Amanda i TV2-Serien Badehotellet og koncert med Beers for Tears og Peter Olsen. 

 

> Vind et weekendophold på Rønnes Hotel i Slettestrand

 

> Læs mere om Ferie i Jammerbugten

> Få flere nyheder fra Jammerbugten - Tilmeld nyhedsbrev

 

 

Del denne side