Restaurant Nordstjernen

Restaurant Nordstjernen deler Gazelle-opskrift

I Jammerbugten i Nordjylland og i hjertet af badebyen Blokhus sidder der en glad restaurantejer. 

Navnet er Jakob Tømmerby og restauranten er Restaurant Nordstjernen. Jakob er glad, men også stolt, og det har han også god grund til, for han har for nyligt fået tildelt Børsens Gazelle pris. 

En Gazelle pris gives til de virksomheder, som mønstrer positiv vækst i de seneste 4 regnskabsår og samlet set har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.  

"Jeg havde ikke selv overvejet, at vi kunne komme i betragtning til prisen og var heller ikke opmærksom på, at den overhovedet eksisterede", siger den dygtige restaurantejer. "Så det var da noget af en overraskelse, da den information dumpede ind ad brevsprækken".

restaurant nordstjernen

Den 41 årige Jakob, der selv er tjener og har en akademiuddannelse i hotelledelse, er dog ikke helt ubekendt med branchen. Hans forældre har tidligere drevet Restaurant Nordstjernen, så han er faktisk flasket op i det miljø. Dog var det ikke forældrene, som han overtog restauranten efter. Han har nemlig i en årrække haft forpagtet Strandingskroen, som ligger lige på den anden side af gaden. Da muligheden for at overtage Restaurant Nordstjernen bød sig, så sprang han til. Der har han været i 4 år nu, og det har han ikke fortrudt.

Opskriften på succes

"Vi laver god dansk mad, og jeg føler vi laver det, som vi er gode til. Vi tror på det, vi laver. Vi går op i det og ligger liv og sjæl i det. Vi går ikke på kompromis og prioriterer at anvende friske råvarer, hvor vi samtidig laver det til venlige priser, hvor de fleste kan være med. Det tror jeg på, at det lønner sig. Kunderne kan samtidig mærke, at vi har sjælen med i det, og det afspejler sig i hele forretningen. På kortet har vi noget, der hedder månedens menu. Her eksperimenterer vi med kreativiteten, hvor det hele lige får et moderne tvist, og det har vi succes med", siger Jakob Tømmerby.

Restaurant Nordstjernen, der har åbent hele året, har et bredt udvalg af a la carte retter. På kortet finder du bla. sådan noget som "Flødelegeret hummerbisque med rejer og urter" , "300 grams Blokhus Steak" eller den populære lokale specialitet "Fyldt Vesterhavsrødspætte med rejer og asparges, hvide kartofler samt hummersauce" . Samtidig afholder restauranten de velkendte julefrokoster med dans og musik, og de tilbyder også at afholde din næste fest eller levere maden ud af huset.  

Adresse:

Restaurant Nordstjernen, Høkervej 1, 9492 Blokhus 

 

> Inspiration til flere juleoplevelser i Jammerbugten 

Læs mere om Restaurant Nordstjernen

> Få nyheder fra Jammerbugten direkte i din mailboks

Del denne side