Gå til indhold
©  Foto:

Kutterfestival i Thorupstrand - Hook & Cook på Nordvestkysten

Lørdag den 26. august præsenteres et stærkt musikprogram - som en del af Hook & Cook – Kutterfestival. Her skabes den helt rigtige stemning til en ægte strandfest.

Musik fra Kutteren

Hele dagen vil være spækket med musik og der vil være toner for en hver smag. Tag dit tæppe med, køb noget at drikke og noget lækkert at spise i en af boderne og nyd musikken fra:

Program for dagen afsløres senere.

Strandbaren Revlen har åbent under hele festivalen og står klar med lækre kolde fadøl, drinks samt ginbar ved Tranum Mølle Destilleri.

Du kommer ikke til at gå sulte til Kutterfestivallen, for der er rig mulighed for at få stillet sulten undervejs.  Thorupstrand Fiskehus til byder fiskepakker der kan tilberedes over bål, ”Gutterne” fra Thorupstrand Røgeri laver lækkert beachmad for at nævne nogle få.

Redningsaktion ud fra Thorupstrand

Thorupstrand Redningsstation byder indenfor til et kig bag kulissen.

Oplev hvordan en redningsaktion foregår på vandet når redningshelikopter og redningsbåd sættes i aktion.  Du har også mulighed for at se og høre om de forskellige redningsrekvisitter - båden og bilen, samt stille spørgsmål til personalet. Alle er velkomne - børn som voksne. I tilfælde af udkald kan dele af arrangementet blive aflyst.

Aktiviteter for børn

Afsløret sammen med musikprogrammet senere

Råvaremarked i Thorupstrand

Mød de lokale fødevareproducenter fra Jammerbugten og lad dig friste af alle de lækre specialiteter. 

Outdoorcamp med Vildmarksjon

Mød Vildmarks Jon, vinder af Alene i Vildmarken ved hans vildmarkslejer på stranden i Thorupstrand. Her vil du blandet andet kunne fiske direkte fra strandkanten, male på sten, se og røre ved forskellige fisk, smage på grillet og røget fisk og meget mere. Du vil også kunne få gode råd til hvordan du tilbereder din egen fisk.

Programmet opdateres løbende.

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2023
Danish