Hotel Fårup

Foto: VisitJammerbugten
Overnatning
Hoteller
Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.  
Adresse

Pirupvejen 151

9492 Blokhus

Kontakt

E-mail:booking@faarup.dk

Telefon:96739207

I 2016 slog Fårup Sommerland dørene op til det hyggelige 4-stjernet hotel. Hotellet er i 2019 kåret til Danmarks 4. bedste hotel i - det er verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor, der står bag kåringen.

I fællesområderne er skoven en integreret del af hele stemningen med rigtige træer i receptionsområdet samt et ”levende” elghoved på væggen i restauranten. Skovtemaet er trukket med ind på værelserne - eksempelvis er børnenes seng en køjeseng, hvor de får en fornemmelse af at bo i en træhytte, der er fuglehus på væggen samt ”blade” på brusekabinen.

Hotellets faciliteter

Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotel-restauranten, et lækkert indendørs loungeområde, en udendørs spiseterrasse samt indendørs- og udendørs legeplads, boldbane og aktivitetsområde. Der er 275 sengepladser på hotellet.

Eksklusiv adgang

Bor man på hotellet, har man direkte adgang til alle de dejlige oplevelser, parken byder på - man desuden eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner samt til Golf Øen.

Konferencer, møder og fester i skoven

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

I har også mulighed for at holde jeres næste møde eller konference på Hotel Fårup. Samtidig er der mulighed for at gå ud i parken og få både sjove og hyggelige legestunder med kolleger samt inspirerende og grænseoverskridende oplevelser, som sætter tankerne i gang og udvikler deltagerne

Åbningstider:

Se Fårup Sommerlands åbningstider her.

 

Adresse

Pirupvejen 151

9492 Blokhus

Åbningstider

01 May 20 / 18 Oct 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitJammerbugten