skip_to_main_content

Guidet vandretur inkl. frokost ved Thorupstrand

Kom med på en dejlig 7 km guidet vandretur, hvor ro, nærvær og de gode historier fra Thorupstrand og Jammerbugten er på programmet. Vi slutter turen med at spise fish & chips + 1 øl/vand/glas hvidvin ved Thorupstrand Fiskehus (inkl.).

Ruten er ret flad, og vi går ad forholdsvis gode og ofte brede stier og veje. De sidste to kilometer tilbagelægger vi direkte på stranden med hav, sand og bølgebrus som nærmeste følgesvend.

I løbet af turen er der flere stop, hvor vi står og nyder landskabet, og der fortælles om fiskerne, skudehandlen og udvalgte dele af områdets mange historier.

Når vi når Thorupstrand bænker vi os udenfor Thorupstrand Fiskehus for at nyde en portion friske fish & chips og en øl/vand/glas hvidvin (inkl.).

Guide på hele turen er Bitten Holmsgaard, der både er journalist, mangeårig rejseleder og lokalguide, bosiddende ved Jammerbugten samt driver rejsebloggen Stedkender.
Max 15 deltagere. Pris: 295,-.

Vi holder selvfølgelig 2 meters afstand mellem deltagerne. (Visir og mundbind er ikke obligatorisk, da det er en udendørs aktivitet).

Vandreturen er arrangeret i samarbejde med idrætsforeningen, ØHIK.

Mødested: P-pladsen ved skovlegepladsen i Thorupstrand.
Den ligger lige overfor vejkrydset Thorup Strandvej/Havvejen i udkanten af Thorupstrand, 9690 Fjerritslev.