skip_to_main_content
VisitJammerbugten

Blokhus Efterårsfestival

Der er lagt op til en både sjov, (u)hyggelig og aktiv efterårsferie for hele familien i Blokhus, hvor du kan vælge og vrage imellem en sand perlerække af oplevelser. Erhvervsforeningen Destination Blokhus præsenterer nemlig igen i år et spændende efterårsprogram med flere end 100 aktiviteter med oplevelser for alle generationer. Aktiviteterne foregår fra den 16.-24 oktober.

Zombie Run

En af de helt store nye efterårsoplevelser er Zombie Run. Det er et familieløb på 2,5 kilometer, som arrangeres sammen med PGU Runners. Løbet har udgangspunkt i Gateway Blokhus, og alle bliver udstyret med 3 ”liv”, som er illustreret med 3 plastikstrimler, som du løber med i livremmen. Zombierne jagter dig og vil stjæle dine liv.

Løbet afvikles torsdag 21. oktober under mørkets frembrud imellem kl. 17-19.


Blokhus By Night

Blandt klassikerne er den meget populære Blokhus By Night som finder sted mandag den 18. oktober, en fortryllet dag for store og små. Dagen starter med det meget populære høstmarked, hvor der i år er rekord mange stader der sælger alt fra fisk, honning, til lækre økologiske grøntsager. Når mørket falder på, kan man f.eks. deltage i det store havhekseløb - som er et stort opgaveløb for hele familien, opleve et fantastisk trylleshow med Ali Babas Karavane, dekorer (u)hyggelige sten i teltet, eller hvad med at tilberede heksefingre over bål eller lave store sæbebobler. På scenen er der koncert med Ulrik Music kendt fra Romhandleren og i pausen kan man opleve Drag Queen ”Mizz Privileze”, som er kendt fra TV2´s udsendelse ”Danmark har talent”. Aftenen slutter med et kæmpe fyrværkerishow på Blokhus Strand klokken 21.15.


Sweet Halloween

Torsdag 21. oktober er der med Sweet Halloween en hel oplevelsesdag med masser af søde smagsoplevelser. Deltag f.eks. i flødebolle-mesterskabet og spis alle de flødeboller, som du kan. Pynt Halloweenkager med Sara Græsborg kendt fra ”Den store bagedyst” og vær med i et hyggeligt og sjovt sukkermonsterløb, hvor der skal findes slik. En rigtig sukkersød oplevelsesdag.


Kartoffelferie

Ude i skoven kan man sammen med de søde frivillige 20. oktober prøve kræfter med lidt sjovere kartoffelaktiviteter end i gamle dage. Lav eksempelvis dine egne kartoffelpandekager, udforsk din kreative side med kartoffeltryk, eller hvad med at lave dine egne kartoffelchips. Det finder sted på Gateway-pladsen. En anden Blokhus-klassiker er det store kartoffelløb, hvor 100 nummererede kartofler gemmes i Blokhus, ved Gatewaypladsen og i Hune. Finder man en kartoffel kan den byttes til en præmie hos Ny Form i Blokhus.


Aktiv i naturen

Tag et forfriskende morgenbad i Vesterhavet sammen med badeklubben Søstjernerne hver morgen klokken 08.00, hop på MTB og udforsk området med Saltum Trim, Spil lasergame og se hvem der er den bedste skarpskytte.


Street Friday

Til de unge er der særligt mange fede aktiviteter fredag når der afholdes Street Friday på Blokhus Torv. Her kan man lave sit eget graffitiværk med streetartist Mille Berger, spille fodbold i den lukkede Panna-bane, deltage i det superseje Snapchat opgaveløb, gå til casting som børnemodel og deltage i en fed freestyle fodbold konkurrence. På scenen vil bandet JAAIIL fyrer op under tilskuerne inden House of Dances dygtige dansere vil vise de nyeste moves indenfor streetdance.

 

Find det samlede program for Blokhus Efterårsfestival her.