Påskeophold og events i feriebyen Blokhus

Strandhotellet Blokhus

Påskeophold og events i feriebyen Blokhus

Påskeophold på Strandhotellet i Blokhus

marts 27, 2019

I centrum af feriebyen Blokhus har en række virksomheder Strandhotellet Blokhus, Restaurant Futten, Strandingskroen og Restaurant Salino sat sig for at skyde sæsonen ekstra godt igang i Påsken.

Alle gæster, som besøger Blokhus i Påsken, vil kunne opleve velsmagende mad og en række spændende events med musik og underholdning.

Nyd et Påske-ophold på det nyopførte Strandhotel i centrum af Blokhus.

Oplev feriestemningen i den hyggelige badeby. Bo helt tæt på Vesterhavet, nyd udsigten og lyden fra bølgernes brusen fra hotellets altan eller gå en tur ad den smukke, brede, hvide sandstrand.

strandhotellet Blokhus

Både på Strandhotellet Blokhus, Restaurant Futten og på det historiske sted Strandingskroen bliver påskefrokosten i forskellige udgaver et at højdepunkterne i feriedagene.

strandhotellet Blokhus 

Den nye Oak Bar i Strandingskroen

Skærtorsdag den 18. april præsenteres den nye bar, Oak Bar, der åbner i Strandingskroens lade. Her vil der blive serveret cocktails og som noget helt nyt også de populære sliders ved siden af den velkendte ret Flammkuchen.
Det nordjyske band Romhandleren vil denne Skærtorsdag aften sikre en rigtig festlig start på Påsken.

Samtidig relanceres Strandingskroen som det historiske mødested for restaurantgæster i Blokhus. Strandingskroen husede tidligere det oprindelige Klitgaards Badehotel, og i Påsken kan du opleve de historiske rammer sammen med en menu af høj klasse med tilhørende vin og andre drikkevarer til en all-inklusive pris på kr. 495.

strandhotellet Blokhus

Strandhotellet og den hemmelige gæst

På Strandhotellet Blokhus vil påskestemningen stige dag for dag. 

Strandhotellets kok og alle de andre dygtige medarbejdere vil sørge for, at maden opleves i ægte badehotelsstemning og overgå den, som vi kender det fra TV2-serien ”Badehotellet” når der inviteres til historisk aften i "Badehotellets ånd"  Langfredag den 19. april, hvor der er underholdning, drinks og badehotelsmenu.  
Strandhotellet Blokhus får besøg af skuespilleren Jens Jacob Tychsen, som spiller Hr. Weyse i TV-serien Badehotellet. Han flytter ind på Strandhotellet og bor blandt de menige overnattende gæster. Som Weyse passer han perfekt ind i omgivelserne på det nykårede danske Top-3-badehotel, Strandhotellet Blokhus.

jens jacob tychsen hr weyse

Fredag aften kl. 17.00 vil Hr. Weyse charmere gæsterne – især de kvindelige – med et show, der er som klippet ud af den folkekære tv-serie. Her vil han optræde solo med en blanding af musik og storytelling. Efterfølgende serverer Strandhotellet en 3-retters menu, der er mindst lige så god, som den der serveres på det velkendte ”Hotel Udsigten”.

> Svinklovene - Besøg naturen hvor TV-holdet filmer Badehotellet

 

futten

Brændevin i 258 år og 20 års jazzjubilæum

På Futten har de serveret brændevin i 258 år og i nyere tid har jazzmusikken også været en del stedets karakteristiske DNA.

Påskelørdag, den 20. april 2019 har Advokatens New Orleans Jazzband underholdt med jazz-musik på Futten i 20 år.
Det fejres med en stor fest i Futtens gård kl. 12.00 i et opvarmet telt for 400 gæster, hvor orkesteret underholder og krofatteren Thomas sørger for en menu.

futten jazz

Til lørdagsjazzen vil du kunne opleve en helt særlig stemning. Klarinetten Skaarup vil som en anden Victor Borge gribe enhver situation med humoristiske kommentarer. Trombonen Larsen vil genfortælle Krogens vittigheder fra Hjørring Sygehus, så ingen er i tvivl om, at vi er i Vendsyssel. Indimellem vil det rutinerede orkester spille alle de New Orleans klassikere suppleret med melodier, der er tilpasset dagens publikum. Til jubilæumskoncerten vil det garvede jazz-orkester også blive akkompagneret af Hr. Weyse / Jens Jacob Tychsen.

Påskesøndag den 21. april rundes påskeprogrammet af på italienske manerer på Restaurant Salino. Her serveres den helt store italienske buffet.

 

Gæsterne kan tilkøbe billet til de mange aktiviteter og events med dertilhørende overnatning på Strandhotellet hjemmeside.

> Oplev stemningen fra TV2 serien Badehotellet 

 

> Mere inspiration til spændende aktiviteter i påskeferien 

> Konkurrence - vind et weekendophold på Rønnes Hotel i Slettestrand 


Del denne side