27. juli - 4. august 2019

Outdoor Festival

27. juli - 4. august 2019

Outdoor Festival

Lørdag d. 27. juli til den 4. august 2019

Vær med til en spændende uge med fokus på at være aktiv i naturen. Programmet spænder vidt og der er aktiviteter i såvel Blokhus, Løkken, Slettestrand og Saltum. Du kan være med i alt lige fra Blokhus Marathon til duathlon, yoga eller måske en forfriskende morgendukkert på Blokhus strand.

Her kan du lade dig udfordre og benytte lejligheden til at være fysisk aktiv enten på mountainbike, i vandet, i sandet eller i et par løbesko.

outdoor festival

Deltag i alle aktiviteter eller vælg dine egne favoritter og se samtidig den smukke natur, der kendetegner hele Jammerbugten. Løb ad de mange snoede stier, i klitterne eller vær med på den smukke sandstrand, der er centrum for en del af aktiviteterne.

Lørdag d. 27. juli skydes dette års Outdoor Festival i gang med masser af aktiviteter sammen med Blokhus Klit Camping/Blokhus Outdoor med blandt andet Kite Buggy tur, Nerf Gun Games og fælles grill.

De følgende morgener står på morgenbadning på Blokhus Strand i selskab med helårsbadeklubben "Søstjernerne". En dukkert i bølgen blå er godt for både krop og sjæl, og det er en stor del af Outdoor Festivalens øvrige aktiviteter også.

Du kan prøve kræfter med meditation og mindfulness - eksempelvis Flow Yoga, hvor vejrtrækning og smidighed er i højsædet. Er du til mindre fysisk udfordrende aktiviteter, så kan du deltage i et hold om mindfulness, hvor sanserne skærpes, og deltagerne kun skal nyde naturen og være til stede uden hverdagens små forstyrrelser.

outdoor festival

Programmet for Outdoor Festival er fyldt med sportslige begivenheder i forskellige afskygninger for både nybegyndere og udøvere med høje ambitioner. Hvad enten du foretrækker jernhesten, løbeskoene eller badetøjet, så er der aktiviteter for alle. Og foretrækker du en kombination, så er der mulighed for at deltage i både Beach Triathlon og Duathlon.

Søndag d. 4. august afholdes Blokhus Marathon. Et helt unikt marathon, hvor du er omgivet af Danmarks smukkeste natur og publikums evige opløftende stemning. Så kom og vær med, når Vesterhavet, idylliske stier og Blokhus Strand danner de perfekte rammer for de mange kilometer forude. Der er mange forskellige distancer, så alle kan være med – voksne som børn. 

Vandsport er selvfølgelig også repræsenteret. North Shore Surf afholder kurser både i surfing og stand up paddle.

Outdoor Festival strækker sig over otte dage og tilbyder aktiviteter for enhver smag. Mad over bål i Slettestrand og Saltum, sjov Beach Volley turnering i Saltum og mountainbiketure i Slettestrand, Saltum og Blokhus. Ved Nols Sø dyrkes outdoorlivet i skoven blandt andet med aktiviteter som bueskydning, vandreture, shelterbygning og fiskekonkurrence sammen med vinderen af Alene i Vildmarken, Jon Lindberg, og Westvendsyssel Buelaug. 

Endelig er der også udendørsaktiviteter for de firbenede, når Klithuse Hundeklub stiller op med agility på Blokhus Strand.

Hele ugen er der samlet utrolig mange spændende outdoor-aktiviteter, som du kan deltage i.  

TIP! Det er muligt at køre med Shuttle bussen imellem aktiviteterne i Blokhus og Løkken

 

> Se program for Outdoor Festival 2019

 

> Læs mere om Jammerbugten

 

 

Del denne side

Outdoor Festival 2019

Aktiviteter 2019

Outdoor Festival er et væld af forskelligartede aktiviteter i naturen, som du har mulighed for at deltage i: 

Blokhus Marathon

Beach Volley

Morgenbadning

Surf & SUP

SEGWAY-tur gennem Blokhus

Morgenløb

Flow Yoga

Yin Yoga

Meditation (morgen og aften)

Mindfulness

Zumba

MTB for børn og voksne

Duathlon

Aftenløb

Vandretur

Guidede ture

Bueskydning

Udendørs klatring

Shelterbygning

Fiskekonkurrence

Overnatning i trækroner

LivredderPatruljens test

Klatring

Trækture på hest

Landsailing

Nerf Gun Games

Kite Buggy tur

Grill- og bålhygge

> Program Outdoor Festival 2019