Oplev stemningen fra TV2's Badehotellet

Følger du med i TV2s spændende serie "Badehotellet" har du nok lagt mærke til den smukke natur som danner kulissen for de fortællinger, der udspiller sig blandt tjenestefolk og gæster. Udendørsscenerne er filmet ved Svinkløv i Jammerbugten, og du kan opleve landskabet, som det ses på tv på din ferie.

 

Badehotellet optages ved Svinkløv i Jammerbugten

 

Svinkløv er et helt særligt naturområde i Jammerbugten med store åbne vidder og høje skrænter lige ud til havet. Scenen er dermed helt naturligt sat for nogle flotte og dramastiske rammer, når en række af Danmarks dygtige skuespillere giver nyt liv til den tid, hvor byboerne tog på badeferie ved de danske kyster. 

 

Badehotellets nye afsnit 

Nu bliver det tid til endnu et gensyn med den folkekære Tv-serie ’Badehotellet’.

Vi kommer igen med indenfor på Andersens Badehotel, hvor vi vil møde alle de kendte tjenestefolk og gæster. Der vil være masser af sol, strand, intriger, dilemmaer, historiske øjeblikke og hygge, når handlingen udspiller sig i serien, hvor dele af den er optaget i den smukke natur i og omkring Svinkløv og Slettestrand ved Jammerbugten.

Da femte sæson sluttede i foråret foregik det i vinteren 1933. Otto Frigh (Bjarne Henriksen) døde efter at have fundet sammen med sin kone (Anette Støvelbæk), Edward Weyse og Helene Aurland fik endelig hinanden, og Fie Kjær (Rosalinde Mynster) forlod hotellet med sin skibsreder Morten Enevoldsen (Morten Hemmingsen).

Hun lovede dog som det sidste, at hotellet ville åbne igen, og det sker på den danske tv-kanal TV2 mandag den 28. Januar 2019 kl. 20.00, hvor 6. sæson ruller over skærmen. 

Tiden, der skildres i serien, er sommeren 1939, hvor verden stod på tærsklen til 2. verdenskrig. 


Med på optagelse til Badehotellet sæson 2 

VisitJammerbugten var med til optagelserne på Sæson 2, hvor Anne Louise Hassing og Anette Støvelbæk indspillede en scene på stranden nedenfor Svinklovene.  

Badehotellet optages til sæson 2 Svinkløv

 

Optagelse sæson 2 Badehotellet Svinkløv

 

Badehotellet sæson 2 optagelse Svinkløv

 

Badehotellet optagelse sæson 2 Jammerbugten

 

Badehotellet optagelse sæson 2 Svinkløv Jammerbugten

> Læs mere om serien Badehotellet på TV2s hjemmeside

> Se dine favoritafsnit af serien Badehotellet på TV2Play

 

Badehoteller i Jammerbugten

Naturen ved Svinkløv og Svinklovene er helt unik, og mange gæster er hvert år på besøg her. Ikke mindst på grund af de betagende udsigter, men også fordi det anerkendte badehotel Svinkløv Badehotel lå i klitterne ud mod kysten. Badehotellet, der var meget velbesøgt, og kendt for et yderst formidalbelt køkken og en stressfri zone, nedbrændte desværre september 2016, men forventes genåbnet igen i 2019.
Mange søger ud til kysten i Jammerbugten for at blive fri for hverdagens stress og jag og den helt særlige atmosfære, der kendetegner badehoteller i Danmark, finder du også på en række øvrige hoteller i Slettestrand-området 
Her er der et helt særligt værtsskab og plads til hygge, fordybelse og naturoplevelse i særklasse.

Området har samtidig fået tildelt et nationalt kvalitetsstempel for dets fantastiske natur. Svinkløv og Fosdalen er i 2018 optaget i Danmarks Naturkanon, og er dermed blandt de 15 smukkeste steder i Danmark.

> Læs også:
Svinkløv og Fosdalen får nationalt kvalitetsstempel i Danmarks Naturkanon

Svinkløv Badehotel

 Foto: Svinkløv Badehotel som det tog sig ud inden brænden i efteråret 2016. Hotellet forventes genopført og klar til åbning i 2019

Kort og kørselsvejledning til stedet hvor serien optages

> Læs reportagen fra Poltikens rejseredaktion 


> Inspiration til ferie ved Jammerbugten

> Læs flere nyheder fra Jammerbugten

Del denne side

Her optages Badehotellet

Location Badehotellet

Se alle afsnit af Badehotellet

Fik du ikke set alle afsnit af Badehotellet sæson 1, 2, 3 og 4, 5 så kan du se dem her