Oplev stemningen fra TV2's Badehotellet

Følger du med i TV2s spændende serie "Badehotellet" har du nok lagt mærke til den smukke natur som danner kulissen for de fortællinger, der udspiller sig blandt tjenestefolk og gæster. Udendørsscenerne er filmet ved Svinkløv i Jammerbugten, og du kan opleve landskabet, som det ses på tv på din ferie.

 

Badehotellet optages ved Svinkløv i Jammerbugten

 

Svinkløv er et helt særligt naturområde i Jammerbugten med store åbne vidder og høje skrænter lige ud til havet. Scenen er dermed helt naturligt sat for nogle flotte og dramastiske rammer, når en række af Danmarks dygtige skuespillere giver nyt liv til den tid, hvor byboerne tog på badeferie ved de danske kyster. 


Badehotellets nye afsnit 

Februar 2018 bliver det tid til endnu et gensyn med ’Badehotellet’. Vi kommer igen med indenfor på Andersens Badehotel. Her møder vi alle de kendte figurer Fie, Morten, Molly, Amanda og grev Ditmar, grosserer Madsens, Aurlands og skuespiller Weyse når handlingen udspiller sig i serien, der er optaget i den smukke natur i og omkring Svinkløv og Slettestrand ved Jammerbugten.

Med på optagelse til Badehotellet sæson 2 

Vi var med til optagelserne på Sæson 2, hvor Anne Louise Hassing og Anette Støvelbæk indspillede en scene på stranden nedenfor Svinklovene.  

Badehotellet optages til sæson 2 Svinkløv

 

Optagelse sæson 2 Badehotellet Svinkløv

 

Badehotellet sæson 2 optagelse Svinkløv

 

Badehotellet optagelse sæson 2 Jammerbugten

 

Badehotellet optagelse sæson 2 Svinkløv Jammerbugten

> Læs mere om serien Badehotellet på TV2s hjemmeside

> Se dine favoritafsnit af serien Badehotellet på TV2Play

Badehoteller i Jammerbugten

Naturen ved Svinkløv er helt unik, og mange gæster er hvert år på besøg her. Ikke mindst på grund af de betagende udsigter, men også fordi det anerkendte badehotel Svinkløv Badehotel lå i klitterne ud mod kysten. Badehotellet, der var meget velbesøgt, og kendt for et yderst formidalbelt køkken og en stressfri zone, nedbrændte desværre september 2016, men forventes genåbnet igen i 2019.
Mange søger ud til kysten i Jammerbugten for at blive fri for hverdagens stress og jag og den helt særlige atmosfære, der kendetegner badehoteller i Danmark, finder du også på en række øvrige hoteller i Slettestrand-området 
Her er der et helt særligt værtsskab og plads til hygge, fordybelse og naturoplevelse i særklasse.

Svinkløv Badehotel

 Foto: Svinkløv Badehotel som det tog sig ud inden brænden i efteråret 2016. Hotellet forventes genopført og klar til åbning i 2019

Kort og kørselsvejledning til stedet hvor serien optages

> Læs reportagen fra Poltikens rejseredaktion 

Hvad synes du om Tv-serien Badehotellet og kender du til området omkring Svinkløv?
Skriv dine kommentarer i feltet her nedenfor. 

Del denne side

Her optages Badehotellet

Location Badehotellet

Se alle afsnit af Badehotellet

Fik du ikke set alle afsnit af Badehotellet sæson 1, 2, 3 og 4, så kan du se dem her