Mandag den 31. december kl. 11.00

Nytårsbad Blokhus Strand

Mandag den 31. december kl. 11.00

Nytårsbad Blokhus Strand 2019

december 7, 2018

Destination Blokhus gentager succesen og inviterer alle badenymfer og strandløver til et forfriskende nytårsbad den 31. december kl. 11.00 på Blokhus Strand. For at gøre det ekstra festligt opfrodres alle til at iføre sig en sjov hat.

Nytårsbad

Nytårsaftensdag er en særlig dag og alle inviteres til en forfriskende dukkert i det brusende Vesterhav, som er en god måde at friske krop og sjæl op efter en lang juleferie og gøre sig ekstra klar til at indtræde i 2019.

Vi mødes til venstre for nedkørslen til Blokhus Strand.

Allerede kl. 8.15 er det muligt at starte ud med 1 times Nytårs Saunagus i Saunahytten incl. kransekage og bobler inden den officielle start af programmet kl. 11.00. Saunagus kan prøves kl. 08.15 - 09.15 og kl. 09.45 -10.45

> Bestil billet til Saunagus (Senest 28. december)

Program

Kl. 10.55 Badetale v/ Jens Christian Golding, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Kl. 11.00 Nytårshornet sætter gang i årets nytårsbad anført af Søstjernerne 

Kl. 11.15 Årets badesæson afsluttes med fællessang og en Blokhus Bitter

Kl. 10.00-12.00
Nytårs Sauna i vandkanten kr. 50,- Ingen forudbestilling. Betales kontant eller via MobilePay  

 

Feriebyen byder på magisk juleshow, Klarborgnisser og Papirkunst 

Planlægger du en tur til Blokhus, så er der masser af gode muligheder for spændende juleoplevelser. Få en ekstraordinær juleoplevelse når du besøger nissernes mor Etly Klarborg, som er designeren bag Klarborg Nisserne. Hver søndag i advent er der en ekstra oplevelse, når der er åbent i Nissehuset hos Etly Klarborg, hvor ægte drilske nisser kan opleves i skoven bag nisseværkstedet. I Skulpturparken Blokhus kan du få en eventyrlig og magisk oplevelse, når du ser den 20.000 m2 store park oplyst af tusindvis af julelys og fyldt med hyggelige juleboder, hvor du kan gøre en god handel.

Skulpturparken Blokhus julemarked

Hos Center for Papirkunst kan du lade dig imponere af de enestående papirværker og se den særskilte udstilling. I Blokhus by er de mange butikker blevet fyldt med julevarer, og du kan gøre dine juleindkøb. Hos Kalstrup Livsstilshus finder du spændende specialiteter og alle de kendte mærker indenfor tøj, sko og boliginteriør i det 2000 m2 store shoppingcenter, som holder åbent alle dage.  Dagen kan afsluttes med et besøg på en af de spændende restauranter i byen, hvor udbuddet spænder vidt. I den gamle strandingsgård, som tidligere var centrum for datidens skudehandel, finder du flere restauranter. Det hyggelige, historiske miljø med bindingsværk og stråtækte længer huser blandt andet Restaurant Futtenog på den anden side af gaden kan du prøve  klassiske danske retter med et moderne strejf hos Restaurant Nordstjernen eller det italienske køkken hos Restaurant Sotto Vento. Du kan også se og besøge det nye badehotel i byen: Strandhotellet Blokhus, som tilbyder gastronomiske oplevelser og spændende gourmetmad med rødder i det nordiske og franske køkken. 

Leder du efter endnu mere julestemning, så kan du opleve en af de stemningsfulde julekoncerter i Jammerbugten.


> Find flere tips og inspiration til stemningsfyldte juleoplevelser i Jammerbugten og vind en vinterferie i den vilde, nordjyske natur 

 

 

 

> Flere nyheder fra Jammerbugten

> Tilmeld nyhedsbrev

Del denne side