Blokhus Fly In

Fra Blokhus Fly-In til Blokhus Fly-By

2.8.2020
Foto: VisitJammerbugten

Den årlige populære event Blokhus Fly-In, hvor små, flotte propel- og veteranfly plejer at vise sig frem i luften og lande på Blokhus strand for øjnene af tusindvis af gæster, afløses i år af Blokhus Fly-By.

 

Blokhus Fly in

Foto:VisitJammerbugten

Flyvende oplevelser til Blokhus Fly-By

Søndag d. 30. august kl. 14.00 - 15.30 fyldes luften over Blokhus igen af en hyggelig brummen, når ca. 20 fly indtager luftrummet over det smukke Vesterhav ved badebyen Blokhus.

Men alt er ikke som det plejer…

Blokhus Fly In

Foto:VisitJammerbugten

Fra Fly-In til Fly-By

Blokhus Fly-In har de seneste år været et stort tilløbsstykke, hvor tusindvis af mennesker forsamles på Blokhus Strand for at se de spektakulære fly helt tæt på.

I år er dette ikke muligt grundet Covid-19 restriktioner, men det betyder ikke at publikum bliver snydt for højtflyvende oplevelser over Blokhus.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus som står bag Blokhus Fly-In, har I år valgt at tænke ud af boksen, for forsat at kunne tilbyde oplevelser med højt til himlen til de mange gæster der besøger feriebyen.

”Denne gang har vi valgt at ændre konceptet for Blokhus fly-In en anelse. I år kommer flyene ikke til at lande på stranden, men vil i stedet flyve i lav højde langs Vesterhavet fra Saltum i nord- via Blokhus til Rødhus i syd. Derfor kalder vi istedet årets arrangement for Blokhus Fly-By”, siger Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Blokhus Fly In

Foto:Kirsten Bøjstrup

Følg med over radioen

For netop ikke at forsamle publikum på et bestemt sted, vil det være muligt at se de spektakulære fly hele vejen fra Saltum til Rødhus langs kysten i tidsrummet kl. 14.00  – 15.30, hvor flyene med fordel kan følges fra klitterne.

Flyene flyver i lav højde, så der forsat er mulighed for at se alle flydetaljer og vinke til piloterne. Udover muligheden for at se de fascinerende maskiner, vil der i området omkring Blokhus Strand, være mulighed for at høre flere detaljer om flyene, når der vil blive speaket live på radiosignal fra arrangementet.

Du kan lytte med ved at indstille radioen på 88,40 Mhz, hvis du opholder dig i området omkring Blokhus strand.

Det varetages af den karakteristiske speaker Lars Bech der vil guide publikum igennem dagen med facts, konkurrencer og sjove anekdoter om de deltagende fly.

Som altid vil du kunne opleve alt fra propelfly, gyrokoptere, veteranfly til hjemmebyggede fly.  

Del dine oplevelser:

VisitJammerbugten © 2024
Danish