Musik på Blokhus Torv

Musik på torvet i Blokhus 2018

Du kan ikke sige sommer i Blokhus uden også at sige koncerter på Torvet! Således er det også i 2018, hvor der bliver et flot udbud af musikalske oplevelser i den populære feriedestination.  

Gæster fra nær og fjern kan nyde godt af seks gratis koncerter, som løber af stablen på Torvet i Blokhus

Alle torsdagene fra den 5. juli til og med den 9. august 2018 bliver der fyret op for den musikalske underholdning. Her vil en række kendte, danske kunstnere give koncert på byens scene kl. 20.30.  

Musik på torvet Blokhus

Programmet spænder vidt! Birthe Kjær, den ukronede dronning af Dansk Top, spiller op til dans med klassikkere som ”Vi maler byen rød” og ”Den knald røde gummibåd”.

Det unge stjerneskud, Hjalmar Larsen, tog sidste sommer Danmark med storm, da han hittede med singlen ”Hvis du går” og fortsætter fremad i fuld fart.

Johnny Madsen kræver nok ikke nærmere introduktion, for med en baggrund i både Dalton og som solo artist har han et stort musikalsk bagkatalog og en endnu større fanskare.

Danseorkestret Kandis samler både store og små, når de spiller ”En lille ring af guld” og alle de andre folkekære hits.

Gas-Bi-Dua byder på fællessang, svedige guitarsoloer og udødelige klassikere fra Gasolin og Shu-bi-dua. Med andre ord, det bedste til dig og dine venner.

Sidst men ikke mindst afslutter Die Herren sommerens koncerter på Torvet med alle U2s store hits og masser af rock and roll. Uanset hvilke kunstnere, der træder frem på den unikke friluftsscene, ja, så er det på forhånd givet, at en helt særegen stemning fylder Torvet i Blokhus, straks de første toner slås an.

Vi starter festlighederne allerede kl. 12, hvor baren åbner. Klokken 17.30 kan du få stillet sulten i madboderne, og endelig træder opvarmningsnavnene på scenen klokken 19. Hovedkunstneren vil gå på klokken 20.30.

Torsdagene i Blokhus er et sandt tilløbsstykke. De er populære og sikrer, at de mange tusinde gæster i ferielandet, kan bydes på en helstøbt oplevelse. 

Torvemarked Blokhus

 

Torsdagens program

Kl. 12.00               Baren åbner

Kl. 17.30               Madboden åbner

Kl. 19.00               Opvarmningsband

Kl. 20.30               Koncert i henhold til programmet

 

Koncertprogram

5. juli - Birthe Kjær 
Opvarmning: Safari Band

12. juli - Hjalmar Larsen 
Opvarmning: The Bats

19. juli - Johnny Madsen 
Opvarmning: Back on Track Band

26. juli - Kandis 
Opvarmning: Safari Band

2. august - Gas-Bi-Dua 
Opvarmning: Romhandleren  

9. august - Die Herren
Opvarmning: Romhandleren


Alle koncerterne starter kl. 20.30 og er gratis, så kom og vær med når torvet rocker med glade feriegæster!

 

Husk også, at der hver søndag spilles koncert på Torvet. Her får de talentfulde up-coming-bands MacLain Fam., Nordjyske Talenter, The Irish Waterfalls, Lune Jyder og The Pretenders muligheden for at vise, hvad de kan. Kunstnerne går på klokken 19.30, og første koncert spilles d. 1. juli.

 

 

Del denne side

Større events 2019

Få et hurtigt overblik over de største events i Jammerbugten