Fiskeri

Lystfiskeri i Jammerbugten

Put & take fiskeparker

I Jammerbugten finder du 4 "put & take" fiskeparker: Løkken Fiskepark, Blokhus Fiskepark, Jægerumgård Søpark og Gøttrup Fiskepark. Følg linkene til højre og læs mere om hvad den enkelte park tilbyder. 

Du køber fiskekort på time- eller dagsbasis på stedet. Her vil enten være betjent salg eller selvbetjeningsautomat. 

Lystfiskeri i fjord og hav

Ønsker du at forsøge dig med at fange fisk uden for "put and take" fiskeparkerne, kan du smide snøren i vandet ved Vesterhavet og i Limfjorden. Husk at det kræver gyldigt fisketegn at fiske uden for de etablerede fiskeparker. Har du ikke allerede et fisketegn, kan det købes hos nærmeste posthus eller bestilles via NaturErhvervstyrelsen her.

Fiskeri i Nedre Ryå

Nedre Ryå er en kombination af en fiskepark og åbent vand. Der kan købes dagskort og det kræver desuden gyldigt fisketegn at fiske her.  


North Sea Fishing

Med kutter ud på det åbne hav
En af de helt unikke ferieoplevelser kunne være at tage med en rigtig kutter, ”Nordsøen”, ud på Vesterhavet og sætte sin helt egen snørre i vandet. Denne turistoplevelse er kun mulig få steder i Danmark og Northseafishing er klar til at tage dig med ud på Vesterhavet, hvor du måske kan være heldig at være den, som får turens tungeste fangst! Husk at medbringe gyldigt fisketegn. Har du aldrig prøvet havfiskeri før, kan udstyr enten lejes eller købes på båden. 

Del denne side