Kulturhuset Blokhus

Kulturhuset står overfor stor udvidelse

marts 8, 2018

I slutningen af marts står Kulturhuset, som ligger i tilknytning til Skulpturparken Blokhus, klar med yderligere 580 m2. En stor ny facade er blevet bygget på og udvidelsen kører efter planen, så indvielsen kan finde sted den 23. marts.

De førstespadestik blev taget i januar måned og håndværkerne har arbejdet på højtryk lige siden, lyder det fra en tilfreds direktør, John Andersen, der også ejer Skulpturparken Blokhus.

Rammerne for det store og nye indgangsparti med receptionsområde og kunstbutik er sat, og de næste uger arbejdes der på at færdiggøre det hele samt de nye toiletfaciliteter, bedre lagerlogistik og parkering m.m.

"Det bliver helt fantastisk flot, og vi glæder os til at indvie det hele fredag d. 23. marts" fortæller han. 

For lidt over et år siden blev organiseringen omkring Kulturhuset ændret og publikumsantallet og interessen for Kulturhuset steg markant. Den øgede efterspørgsel og med 135.000 gæster over dørtærsklen i 2017 førte til en beslutning i ejerkredsen omkring at en udvidelse var uundgåelig. Kulturhuset er ofte ramme omkring selskaber, fester og events og en øget efterspørgslen på cafédelen i huset har også ført til at Kulturhuset fra 2018 ønsker at tilbyde "A ’ la carte" retter, ”Dagens ret” og ”Ugens menu” hver dag fra kl. 11-21. Fra at være et kulturhus og en sandskulpturfestival, er det samlet set blevet til en stor attraktion for hele områet. "Vi er et Oplevelsescenter, der skal favne gæsterne 360 grader. De skal kunne opleve, slappe af, spise, nyde, shoppe", siger indehaver John Andersen.

Udvidelsen fejres med en festlig påskestart

Der afholdes Åbent hus og Festudstilling i Kulturhuset i dagene 23., 24. og 25. marts 2018 kl. 11-21 

kulturhuset blokhus
Foto: Festmesse i Kulturhuset Blokhus

Her kan du komme og være med når Kulturhusets nye udvidelse skal indvies sammen med en helt ny kunstbutik.

Du kan få inspiration til din næste fest, hvor selskabslokalerne er pyntet op til fest med kreative bord-opdækninger og pynt. Alle besøgende bydes samtidig på lidt godt til ganen og et glas festlige bobler.

Besøg den nye og flotte Kunstbutik med et stort udvalg indenfor kunst, by hand, design og unikke gaveartikler. Der kan samtidig købes a’ la carte retter i den hyggelige café og der præsenteres et helt nyt menukort med velsmagende retter.

Kunstbutik-kulturhuset

Kulturhuset holder åbent kl. 11-21 alle ugens dage fra og med 23. marts.

Skulpturparken med temaet "Alletiders Helte" har åbent alle ugens dage fra og med 1. maj.

> Læs mere om Sandskulpturfestival og Skulpturparken Blokhus

Del denne side