Julekoncert på Oxholm

Julekoncerter og musikoplevelser i Jammerbugten

I november og december måned kan du forkæle ørene med nogle stemningsfyldte julekoncerter i Jammerbugten.

En smuk måde at gå julen i møde på, er ved at høre en af de mange julekoncerter, der afholdes i Jammerbugten.

Mange af dem afholdes samtidig i smukke, historiske omgivelser herunder blandt andet i kirkerne, hvor der også er en helt speciel akustik og stemning, der gør oplevelsen til noget helt særligt.  

Vi har samlet et udpluk af stemningsfyldte julekoncerter og musikoplevelser på siden her:

13. november:

Poul KrebsPoul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-turné i Kultur- og Erhvervscenteret Aabybro
> Læs mere om koncert med Poul Krebs

23. november:

Julekoncert med Johnny Logan & Friends i Kultur- og Erhvervscenteret Aabybro
> Læs mere om Julekoncert med Johnny Logan og køb billet

29. november:

Smuk Julekoncert i Oxholm kirke, hvor operasanger Jens-Christian Wandt traditionenen tro synger julen ind i selskab med nogle af sine musikalske venner. 
>Læs mere om Jul på Oxholm og køb billet

30. november og 1. december:

Oplev de legendariske Sussi & Leo, når de trækker fulde huse på Fårup Skovhus
> Læs mere og køb billet

1. december:

Ib Grønbech giver koncert på Hotel Klitrosen i Slettestrand 
> Læs mere om koncert med Ib Grønbech og køb billet

2. december:

Anne Mette Elten - Julematiné i Kultur & Erhvervscenter Aabybro

2. december:

Julekoncert i Haverslev Kirke med Fjerritslev Bykor 

5. december: 

Julekoncert med Kirkens Børnekor og Brovst Pigegarde i Fjerritslev Kirke

6. december: 

Julekoncert med Thisted Drenge- og Mandskor i Brovst Kirke

6. december: 

Marie Carmen KoppelEn julekoncert med Danmarks førende gospel- og souldiva i Saltum Kirke
> Læs mere og køb billet

10. december: 

Harlem Spirit of Gospel i Kultur- og Erhvervscenteret i Aabybro
> Læs mere og køb billet

16. december: 

Anne Mette Elden giver julekoncert i Ingstrup Kirke

28. december: 

Julejazz og gallerikoncert på Galleri Munken med Advokatens New Orleans Jazzband  

Listen er ikke komplet. Find en opdateret oversigt med alle musikarrangementer i vores Det sker kalender  


Oplevelsestur til Jammerbugten

Planlægger du en oplevelsestur til Jammerbugten, så kan du kombinere en julekoncert med et besøg på et af de mange julemarkeder eller med nogle af de mange andre spændende muligheder i området. 

Områdets største Julemarked finder du i Skulpturparken Blokhus. Den 20.000 m2 store skulpturpark er omdannet til et levende lys- og lydshow samt et stort julemarked med spændende boder.

Skulpturparken Blokhus julemarked

Du kan kombinere besøget med en af de mange øvrige > Julemarkeder i Jammerbugten.

I oversigten finder du blandt andet Julemarked på den gamle Herregård Bratskov, Nisseløjer i Nissehuset i Mosen med Klarborg nisserne designet af kunsthåndværker Etly Klarborg og "Kål i kælderen" på det gamle Bryggerimuseum i Fjerritslev.

Læg også vejen forbi Center for Papirkunst i Hune, hvor du for eksempel kan lade dig imponere af de enestående papirværker og se den særskilte udstilling.

På Torvet i Blokhus er Blokhus Skøjtebane åbnet for nylig, og de mange butikker er blevet fyldt med spændende julevarer. Gør dine juleindkøb hos Kalstrup Livsstilshus , hvor du finder spændende specialiteter og alle de kendte mærker indenfor tøj, sko og boliginteriør. Det 2000 m2 store shoppingcenter og Blokhus Skøjtebane holder åbent alle dage.  En oplevelsesrig dag kan afsluttes med et besøg på en af de spændende restauranter i byenhvor udbuddet spænder vidt. I den gamle strandingsgård, som tidligere var centrum for datidens skudehandel, finder du flere restauranter. Det hyggelige, historiske miljø med bindingsværk og stråtækte længer huser blandt andet Restaurant Futtenog på den anden side af gaden kan du prøve  klassiske danske retter med et moderne strejf hos Restaurant Nordstjernen eller det italienske køkken hos Restaurant Sotto Vento. Du kan også opleve det nye badehotel i byen: Strandhotellet Blokhus, som byder på spændende gourmetmad med rødder i det nordiske og franske køkken. 

Skal du have købt ind til et spændende julebord, så besøg Thorupstrand , som er Danmarks største aktive kystlandingsplads. Det er her de lokale fiskere - Gutterne på kutterne - stadig trækker deres kuttere op på land, når de er færdige med dagens fangst. Køb den friske fisk med hjem eller nogle af de øvrige spændende specialiteter og røgvarer fra Thorupstrand Delikatesse eller Thorupstrand Røgeri. 

thorupstrand

Foto: Thorupstrand - et levende kulturmiljø hvor bådene stadig trækkes op på stranden.

Du kan også med fordel lægge vejen forbi de små mejeributikker i Jammerbugten. Forkæl dine smagssanser og gå på opdagelse i de lokale specialiteter hos Aabybro Mejeri Ingstrup Mejeri og Blokhus Salt og anret bordet med  julepynt, lys og servietter fra Tranum Lys og Glas.

 

> Få yderligere inspiration til juleoplevelser i Jammerbugten 2018 og vind en vinterferie i den vilde, nordjyske natur i Svinkløv-Slettestrand

Del denne side