Jammerbugten støtter Danmarksindsamlingen 2017

Fredag, januar 20, 2017

 

Jammerbugt Kommune og VisitJammerbugten er med, når hele Danmark sættes på auktion for at støtte landsindsamlingen under temaet: "Intet barn må sulte"  

Det gør vi via en landsdækkende auktion, hvor Jammerbugten har en oplevelse med i absolut særklasse: XTREME PLEASURE i Jammerbugten

XTREME Pleasure er flyvetur med tandemspring på Blokhus strand - forkælelse på badehotel i Blokhus - madoplevelser - segways - X-TERRA i Slettestrand - transport i kronebil - Giv dit bud her

Pakken har en værdi af 20.000 kr. Der findes kun den ene, og du har mulighed for at byde på den. Du får en helt enestående oplevelse og samtidig støtter Jammerbugten landsindsamlingen, hvor bidraget går ubeskåret til Danmarksindsamlingen.

”Vi vil meget gerne bakke op om den store landsindsamling til fordel for børn, der sulter”, siger borgmester i Jammerbugt Kommune Mogens Gade. Her lokalt i Jammerbugt Kommune ser vi Danmarks indsamlingen, som en mulighed for at vise, at vi anerkender, bakker op og støtter det store arbejde, der er med at løse udfordringerne, der findes ude i den store verden. Dette er en måde hvorpå vi kan vise, at vi også på lokalt niveau drager omsorg og tænker på andre.”

Baggrund:

På verdensplan lider millioner af børn af fejl- eller underernæring. Mere end 90 millioner børn under fem år er faretruende undervægtige, og næsten hvert andet dødsfald (45 pct.) blandt børn under fem år kan relateres direkte til sult. Det efterlader sult, fejl- og underernæring som den største globale sundhedsrisiko - større end HIV/AIDS, malaria og tuberkulose tilsammen. Hvert år dør over tre millioner børn under fem år, som følge af sult. I 2017 er det 11. gang, Danmarks Indsamling afholdes. Indsamlingen løber fra 1. januar og kulminerer med et tv-show på DR1 den 4. februar 2016. Siden den blev afholdt første gang i februar 2007, har danskerne bidraget med mere end 869 millioner kroner, og hjulpet mere end 7 millioner mennesker til en bedre tilværelse. I 2016 samlede danskerne over 97 mio. kroner ind under temaet ’10 år mod fattigdom”. 
De 12 deltagende organisationer bag Danmarksindsamlingen er:
ADRA Danmark, BØRNEfonden, CARE DANMARK, Dansk Flygtningehjælp, Folkekirkens Nødhjælp, Oxfam, IBIS, Læger uden Grænser, Mellemfolkeligt Samvirke, Red Barnet, Røde Kors, SOS Børnebyerne og UNICEF Danmark. 
Bekæmpelsen af sult blandt børn er temaet for 2017, der begynder i januar og kulminerer i det store indsamlingsshow lørdag den 4. februar på DR1

Læs mere om Danmarksindsamling her

Danmarksindsamlingshow DR1
Ulla Essendrop og Mads Steffensen er værter for det store indsamlingsshow: Danmarks Indsamling 2017. Foto: Bjarne Bergius Hermansen © 

XTREME PLEASURE i Jammerbugten

Jammerbugt Kommune og VisitJammerbugten støtter Danmarksindsamlingen sammen med 50 øvrige kommuner, når Danmarks sættes på auktion. På auktionen, der starter den 23. januar og løber frem til 4. februar,  har du mulighed for at byde på en række særlige, helt unikke og spændende oplevelser. Der er 3 helt særlige oplevelser med fra Nordjylland, og een, der skiller sig markant ud, er oplevelsen fra Jammerbugten.

Har DU et helt ægte adventurehjerte? Er DU klar til at flytte dine personlige grænser? Elsker du også at forkæle dig selv?

Så er XTREME PLEASURE helt sikkert noget for dig! 

Du og din ledsager vil blive hentet i Aalborg lufthavn i et fly fredag den 18. august, hvor I vil blive fløjet til Blokhus, men ikke med nogen normal landing, for den skal du nemlig selv stå for!

Blokhus fra luften

Den allerførste oplevelse bliver nemlig at springe ud i faldskærm i et tandemspring, hvor der er professionelle instruktører, og det er med landing direkte på en af Danmarks smukkeste strande: Blokhus Strand.

Faldskærm Blokhus

Når I har fødderne solidt plantet i jorden, vil I blive introduceret til to segways, som I kan få lov til at køre rundt på både på strand og i byen. Til sidst vil I ankomme til det helt spritnye badehotel: Strandhotellet Blokhus, beliggende i centrum af en af Danmarks mest populære badebyer. Derefter skøn middag på Kunstcaféen i Blokhus.

Næste dag 19. august, umiddelbart efter morgenmad på Strandhotellet, vil I blive transporteret på ægte kongelig manér i en ”Kronebil”, til Slettestrand for at deltage i Jammerbugtens allerførste XTERRA!

Kronebil -Ryå is - Åbybro mejeri

XTERRA gennemføres i noget af det smukkeste natur i Danmark på sporene i og omkring Svinkløv/Slettestrand, hvor du som ekstra oplevelse får de mest enestående udsigter over Jammerbugten - helt mod Bulbjerg i vest og Rubjerg knude i nord.

Mountainbike Svinkløv

Når I har gennemført XTERRA Duathlon: (5 km trailløb - 18 km MTB - 5 km trailløb) eller XTERRA Sprint: (375 meter svømning - 18 km MTB - 5 km trailløb), vil der være sund og lækkert frokost på Feriecenter Slettestrand, inden I vil blive afhentet i ”Kronebilen” og transporteret tilbage til Blokhus, hvor XTREME bliver til PLEASURE!

Ved ankomsten til Blokhus vil der være massage og fri adgang til wellnessafdelingen på Strandhotellet, hvor der både er mulighed for oplevelsesbruser, sauna og pool. Aftenen vil foregå med middag på den populære og meget hyggelige Restaurant Futten i Blokhus. Vestkystens ældste og maritime restaurant fra 1761, der har en helt speciel atmosfære.

Restaurant futten Blokhus

Tilbage på hotellet får i udleveret en kurv med lækkerier, som kan nydes sammen med den smukke solnedgang på den sidste aften i Blokhus.

Pakken har en samlet værdi på ca. kr. 20.000,-

01/02/2017:

Opdatering: Danmark på Auktion har haft hammerslag.

Det samlede resultat for de 65 auktioner, der blev udbudt af 51 kommuner, blev 337.920 kroner. Alle auktioner - undtagen én - fik et hammerslag og rigtigt mange blev budt langt over den vurdering, som Lauritz.com havde lavet.


Hammerslaget for XTREME PLEASURE I JAMMERBUGTEN blev på 9840 inkl. 20 % salær, der også tilfalder Danmarks Indsamling.

 

> Læs seneste nyheder fra Jammerbugten

Del denne side