Thorupstrand i Jammerbugten

Jammerbugten – et ferieparadis for børnene

februar 23, 2018

Sommeren står for døren og den skal selvfølgelig nydes med hele familien. I Jammerbugten er der et hav af oplevelsesmuligheder, som kan binde jeres familie endnu tættere sammen.

Sjove børneforlystelser og spændende ferieaktiviteter

Store attraktioner og sjove forlystelser, campingpladser med gode faciliteter og en skøn natur, der skaber rammerne for den perfekte familieferie. Jammerbugten er centralt placeret i forhold til nogle af de helt store attraktioner og oplevelser i Nordjylland. Selveste Fårup Sommerland - børnenes favorit no. 1, der ligger centralt i Jammerbugten, har åbnet Hotel Fårup ,og du kan bo inde i parken og have direkte adgang til forlystelsesparken og alle rutsjebanerne. I Blokhus kan du opleve udstillingen af Blokhus hvalen, hvor du kan komme ind i det store hvalskelet, men der er også kort vej til Nordsøen Ocenarium, hvor du kan opleve de mange spændende fiskearter i de store akvarier.

> Vind en familieferie for 6 personer i Blokhus

Fårup Sommerland

Jammerbugten er centralt placeret i forhold til nogle af de helt store attraktioner og oplevelser i Nordjylland. Der er under en times kørsel til Nordsøen Ocenarium, Aalborg Zoo, Aalborg Storcenter og Nationalpark Thy.

fårup sommerland

Inviter familien med på hestevognstur eller en hyggelig cykel- eller ridetur langs vandet eller i klitplantagerne. Eller hvad med at få vind i håret når du suser afsted langs havet på en segway eller på en hest?

Du kan bo helt centralt på familiepladsen Blokhus By Camping og samtidig lige op ad Blokhus Klitplantage/Gateway Blokhus, hvor der er skabt et spændende oplevelsesrum for familien. 

 I Gateway Blokhus, hvor der er en stor skovlegeplads, kan timevis af leg afsluttes med at bage eget brød i en naturbageovn eller lave mad og snobrød over bålet. Har du lyst til en fælles udfordring på mountainbike finder du noget av Danmarks bedste terræn i Jammerbugten. Lej en cykel og prøv de fine ruter i Svinkløv, Kollerup og Blokhus Klitplantage. Ruten i Svinkløv er blandt de 5 bedste spor i Danmark. 

> Læs mere om aktiv ferie i Jammerbugten

> Vind en familieferie for 6 personer i Blokhus incl. billetter til Fårup Sommerland

 

Krondyrfodring

Spændende oplevelser med dyr

Hos Fårup Skovhus kan du opleve at bo på en gammel kro, midt i en hyggelige skov, men samtidig tæt på Saltum Strand og badebyerne Løkken og Blokhus. Er du mere til det hyggelige campingliv, så ligger Camping Rolighed ikke langt derfra, hvor der også er familievenlige aktiviteter og mulighed for masser af oplevelser med dyr. Campingpladsen har minizoo og hjortefarm med store flotte krondyr og du kan komme på Krondyrsafari. Du kan endda blive dyrepasser for en dag. I centrum af Blokhus kan også fra påske til og med 8. juli 2018 opleve udstilling af Blokhus hvalen på Blokhus TorvSe det enorme skelet af finhvalen, der strandede i Blokhus i 2016.

Børnene kan også opleve dyrebesøg hos Hjortdal Dyrefarm, som ligger lige ved Svinkløv Plantage. Her er det muligt at komme helt tæt på mere end 50 forskellige arter og mere end 350 dyr. Skal du bo tæt på Slettestrand kan du med fordel bo på det 4 stjernede vandrehjem Danhostel i Fjerritslev. hvor der er plads til hele familien.

 Jambo Feriepark Minigolfanlæg

Derudover kan du invitere hele familien til at spille på én af Danmarks nok sjoveste minigolfbaner hos Jambo Feriepark i Saltum eller det nye anlæg i Fårup Sommerland, der åbner i 2018.

Skulpturparken Blokhus

I Blokhus er den store Sandskulpturfestival i Skultpturparken Blokhus også et besøg værd. Den 20.000 m2 store park er fyldt med enorme skulpturer i sand og bagefter kan du se, om du kan gøre kunsten efter ved at deltage i sandslotskonkurrencerne på Tranum strand.

sandskulptur

Med base i Jammerbugten er der altså rig mulighed for at få stillet sulten i forhold til naturoplevelser og et højt aktivitetsniveau, og i en af de populære badebyer Blokhus hersker der en glad og afslappet stemning, hvor der hen over sæsonen er en masse arrangementer og events for familier med børn. Omkring de store skoleferietider er der altid arrangeret et ekstra stort og spændende aktivitetsprogram spækket med gode og spændende familieaktivteter. 

Kano på Ryå

Prøv dine færdigheder af i en kano på Ryå - en sjov aktivitet for alle familiemedlemmer

Feriecentre med børnevenlige aktiviteter

Jammerbugten summer altid af liv i ferieperioderne. Blokhus er én af de helt store feriedestinationer i Danmark og især den brede, hvide sandstrand og den hyggelige badeby er en velbesøgt destination om sommeren.  

Bor du på et af de store feriecentre tæt på stranden – Blokhus Feriecenter eller Landal Green Parks  – er der også rigtig gode faciliteter og altid spændende aktiviteter for familien. Besøg f.eks. badelandet eller deltag i aktiviteterne på feriecenteret.

Tag en tur forbi ishuset og køb dig den største isvaffel. Spis den på stranden og se kanonaffyringen ved solnedgang eller nyd den ved en af sommerens koncerter på torvet i Blokhus. Hele året er der arrangeret en række store events og hver uge i juli er der f.eks. store gratis koncerter med levende musik og ægte, hyggelig feriestemning.

> Find oversigt med større events i Jammerbugten her

Blokhus strand i Jammerbugten

Tip!

> Find alle aktuelle begivenheder i kalenderoversigten her  

Du kan følge med i hvilke koncerter og arrangementer, der afholdes ved at kigge nærmere i kalenderen og søge på de datoer, hvor du holder din ferie 


 

> Vind en familieferie for 6 personer i Blokhus incl. billetter til Fårup Sommerland

 

> Få mere inspiration omkring ferie i Jammerbugten på "Det er deilig å være norsk i Danmark"

Del denne side