Slettestrand

Vinterferie i Slettestrand

Slettestrand - Svinkløv og hele den vestlige del af Jammerbugten er et godt valg for dig, der vil tættere på naturen og Jammerbugtens maritime kystmiljø i din vinterferie

Bulbjerg

Ud i det blå med vandresko eller mountainbike

Det er ingen hemmelighed at Jammerbugten rummer noget af den smukkeste natur, du finder i Danmark.

Og især Svinklovene  og Fosdalen er et besøg værd, men også Vejlerne og Bulbjerg er enestående natur og imponerende udsigter.

I vinterferien kan du opleve naturen ved at deltage på nogle af de mange forskellige guidede ture og fortællinger.

Bulbjerg

Du kan opleve den vilde natur på en stille og rolig facon på de guidede ture enten til fods eller på mountainbike. Er du mere til action og pumpende adrenalin, så er der også noget for de mere rutinerede når de professionelle guider på Feriecenter Slettestrand tilbyder mountainbiketure og tekniktræning i noget af Danmarks bedste mountainbiketerræn.

Du kan også vandre og cykle gennem de høje klitter eller langs stranden på egen hånd.

Find eventuelt inspiration til din vandretur eller mountainbiketur med Jammerbugtens vandreruter og kort eller cykelruter og kort.

Mountainbike Slettestrand

Tag også forbi Thorupstrand og oplev den maritime kystfortælling og se samtidig Nordeuropas største kystlandingsplads. Hos Han Herred Havbåde i Slettestrand kan du besøge havbådehuset, se udstillingen og få det historiske indblik i hvordan arbejdet i havbådeværftet forhindrer, at Danmarks sidste store kystlandingsplads, og de tilhørende klinkbyggede havbåde, forsvinder.

Han Herred Havbåde

Fornyet energi, forkælelse og gode smagsoplevelser

Der er masser af dejlige oplevelser for par i vinterferien.

I Slettestrand kan du forløse kroppens endorfiner og få fornyet energi med en vinterdukkert i det dejlige og friske Vesterhav, mens du kan få varmen og slappe af i det nye varmtvandsbassin eller til saunagus på udvalgte datoer hos Feriecenter Slettestrand i Havbadehuset.

 

Madsmedjen slettestrand

Forkæl smagssanserne på en af restauranterne i Slettestrand eller hos Madsmedjen, hvor du blandt andet kan lære at bage med surdej og unikke kornsorter eller deltage i sanketur i naturen efter årstiden spiselige svampe og urter sammen med stedets kok.

Læg vejen forbi Tranum Strandgård, hvor der i vinterferiedagene er særdstilling og fernisering hvorefter du kan tage køreturen fra Vesterhavet til Limfjorden og nyde de rolige omgivelser. 

Her kan du blandt andet se det flotte og historiske Kokkedal Slot og besøge deres restaurant i de smukkeste rammer. Besøg det gamle jernbanehotel Skovsgård Hotel, som idag drives som socialøkonomisk virksomhed.

Attrup Havn

Du kan nyde mad hos Attrup Havnecafe, hvor du passende kan opleve det maritime havnemiljø og de naturskønne omgivelser, der præger det charmerende område Attrup Havn.

> Find flere skønne vinteroplevelser for par  

 

Slettestrand i børnehøjde

I Slettestrand-området finder du en lang række aktiviteter for børn og deres forældre.

Tag for eksempel på guidet mountainbiketur med hele familien, inviter børnene på trækture på hest eller på en hyggelig hestevognstur i Svinkløv Klitplantage og deltag i Lav-selv-pizza og bålhygge hos Madsmedjen. Du kan leje cyklerne i Slettestrand, og du kan finde dine helt egne favoritoplevelser i  Vinterferieprogram for Slettestrand

Hos Tranum Lys & Glas kan du deltage på glasworkshops , hvor du kan lege med stumpeglas, og Naturcenter Fosdalen inviterer på spændende naturformidlingsture - Børnebørn og bedsteforældre i vinterskoven eller en Vintertur langs stranden hvor der ses nærmere på sten, snegle og muslinger ved Grønnestrand og Svinklovene..

Find nærmere detaljer og flere guidede ture under Guidede ture og fortællinger i Vinterferien.

Den 22. februar kan du også opleve show med de seje Flying Superkids i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev til en spektakulær opvisning, og i Fjerritslev Kino  viser de Ellevilde Ella og Drømmebyggerne i vinterferieugerne.

Mulighederne er mange, og vi har fundet et udpluk af nogle af de bedste oplevelser for børn i vinterferien i hele Jammerbugten. Du kan også finde inspiration til børnevenlige aktiviteter i programmet for Vinterferie i Blokhus,  hvis du er på udkig efter flere gode vinteraktiviteter for familien.

Her skal du sove. .

I Slettestrand-området kan du  overnatte i de skønneste omgivelser lige midt i naturen og tæt på stranden og Vesterhavet.

Find roen i et hyggeligt feriehus i klitterne hos  Jammerbugt Ferie eller vælg en ferielejlighed på Feriecenter Slettestrand, hvor du er tæt på alle de spændende aktiviteter. 

Vinterferie program Slettestrand
Download pdf

Vinterferie slettestrand

pdf / 686 kB