Børn vinter

Børnenes vinterferie

Tag børnene med til Jammerbugten og få spændende oplevelser for både store og små. Vi har samlet et udpluk af en række gode oplevelser, så børnene kan få en vinterferie fyldt med hygge, sjov og spas. 

Inviter familien ud i den friske vesterhavsluft.

Kystbyerne og naturen i Jammerbugten er en perfekt ramme omkring en hel del af aktiviteterne i vinterferieugerne, og samtidig er det en rigtig god lejlighed til at hygge sig sammen.

Besøg Destination Blokhus og kig nærmere i det store aktivitetsprogram Vinterferieprogram i uge 7 og 8 i Destination Blokhus målrettet familierne, der rejser med børn, og hos Feriecenter Slettestrand er der også en hel række familievenlige aktiviteter i Vinterferieprogram for Slettestrand.

> Detaljeret program for Vinterferie i Blokhus

> Detaljeret program for Vinterferie i Slettestrand

Blokhus skøjtebane

Sjov og spas på skøjtebanen og i vandlandet

Den nye skøjtebane, der ligger på torvet i centrum af byen, er et populært aktiv i feriebyen Blokhus. I vinterferien er der arrangeret en perlerække af spændende oplevelser på isen, og du har mulighed for at deltage. 

Du kan blandt andet overvære et fortryllende skøjteshow leveret af ægte skøjteprinsesser (15. og 20. februar) eller lære at spille ishockey (10. og 17. februar). Der skrues også op for musikken, lyset og hyggen, når der inviteres til Disco on Ice, som du kan være med til både den 8. februar og i weekenderne 14-15. februar og 21.-22. februar.  

Er børnene optaget på isen, så kan du f.eks. lægge vejen forbi Kalstrup Livsstilshus. Et populært, stort shoppingcenter i flere etager for både damer og herrer beliggende på Blokhus Torv. Her kan du shoppe løs af de mange mærkevarer indenfor tøj og boliginteriør eller nyde en forfriskning og noget sødt i butikkens cafémiljø sammen med en flot udsigt over byen og skøjtebanen.

Blokhus skøjtebane

Hos Blokhus Feriecenter kan familien hygge sig med en tur i badelandet. 1000 m2 stort indendørs subtropisk badeland, fyldt med aktiviteter – fra vand- og rutchebane til sjovt boblebad. Eller børnene kan finde bade-danseskoene frem og hygge sig med en sjov aften i badelandet når der arrangeres Disco i badelandet for de 6-14 årige fredag den 14. februar kl. 20.00 - 21.45.

 

Vandland

Ud i naturen i vinterferie 

I vinterferien er der også gode muligheder for at udforske naturen i området. Et sikkert hit er altid at besøge naturlegepladsen Gateway Blokhus, der ligger centralt i klitplantagen.  

Her kan du også prøve at bage din egen pizza i naturbageovnen, som står midt på pladsen eller tænd bål og lav dine egne snobrød. Dejen kan du købe hos Hune Bageri.  Skal du med ud på en guidet tur, så kan du komme med Badass Biology "Er der liv? Spændende skovtur" i Blokhus Klitplantage ( 13. og 17. februar ), hvor du kan være med til at se, hvordan der er liv i skoven om vinteren. Badass Biology arrangerer også Ravjagt med UV lygter ( 12. - 13. - 14.- 15.- 16.- samt 17. og 18. februar), hvor du kan komme med ud og finde havets guld i tusmørket på Blokhus strand, og du kan deltage på en spændende guidet tur omkring Klitternes Hemmelighed ( 14. og 17. februar ). 

> Find flere detaljer om aktiviteterne i program for Vinterferie i Blokhus

> Se alle guidede ture og fortællinger i Jammerbugten

Gateway Blokhus

Spiselige urter, mountainbike og hestevognsture

Også i Slettestrand-området er der spændende aktiviter for børnene og deres forældre.

Kokken i Madsmedjen, som er en del af Feriecenter Slettestrand inviterer familien på Guidet sanketur og kokkerering over åben ild ( 12. og 19. februar kl. 10-13), hvor du kan komme med ud i den omkringliggende natur i Svinkløv Plantage og finde spiselige planter og svampe. Turen afsluttes i Madsmedjen, hvor du sammen med kokken tilbereder en lækker frokost. 

Madsmedjen slettestrand

I Madsmedjen kan du også deltage i Lav-selv-pizza og bålhygge, hvor der bliver lavet lækker aftensmad af lokale råvarer sammen med kokken over flammer og gløderne.

Madsmedjen slettestrand

I Slettestrand kan du også få pudset dine mountainbike-færdigheder af, da du har mulighed for at deltage på tekniktræning på flere niveauer for børn og voksne med de dygtige instruktører på teknikbanen hos Feriecenter Slettestrand, hvor det også er muligt at leje en cykel

Naturen i området er kendt for at indholde noget af Danmarks bedste mountainbiketerræn.

 

Mountainbike Slettestrand

Har du lyst til efterfølgende at afprøve teknikken, så inviteres der også på Guidede Mountainbiketure, hvor der både er en hyggetur for familien i Svinkløv Plantage og en lidt længere tur for de mere rutinerede øst for Slettestrand, hvor der ikke er markerede mtb-spor. Begge ture afvikles 9. februar. 
 

> Se nærmere detaljer om aktiviteterne i Vinterferieprogram for Slettestrand

Hestevognstur slettestrand

Er du mere til en anden type hestekræfter, så har du også mulighed for at invitere familien på trækketure på hest eller på en hyggelig Hestevognstur i Svinkløv Klitplantage. Turen afvikles flere gange i både uge 7 og 8.

I det nye havbadehus, der ligger i tilknytning til Feriecenter Slettestrand, kan du og familien nyde en badetur i det lækre varmtvandsbassin, hvor temperaturen altid er 32 grader. 

Den 22. februar kl. 16.30 gæster Flying Superkids i Idrætcenter Jammerbugt i Fjerritslev, hvor du kan glæde dig til hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring og sprudlende livsglæde, når Flying Superkids giver opvisning. Flying Superkids optræder med et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo. Den to timers lange forestilling indeholder alt fra hulahopringe til breakdance, vilde balanceevner til trippel-saltoer. 

Kreativ leg med glas og papir

Tæt på Fjerritlev kan du hygge dig med kreativ leg hos Tranum Lys & Glassom inviterer til workshop den 20. februar, hvor du kan lege med form og farver i stumpeglas. 
Hos Museum for Papirkunst inviteres der til leg med papir, hvor du i det særskilte papirværksted kan være med til at klippe og udforske din kreative side f.eks. klippe din egen silhuet.

Sov godt i Jammerbugten

Er du på ferie med familien, så er der en række steder, som er særligt velegnet til familierne her i vinterferien.

Landal Grønhøj Strand

I Jammerbugten er der flere familievenlige muligheder når du skal finde det rette sted, der skal danne rammen om den børnevenlige ferie.

Feriecentrene i Jammerbugten er et populært valg, da der ofte er en række faciliteter og aktiviteter, der imødekommer børnenes behov for sjov, leg og underholdning. Du kan booke en ferielejlighed på et af de populære feriecentre: Landal Grønhøj StrandBlokhus Feriecenter eller Feriecenter Slettestrand, som alle har en skøn beliggenhed, midt i naturen med kort afstand og udsigt til Vesterhavet, stranden og klitterne. 
Du kan også vælge et hyggeligt feriehus i klitterne hos 
Admiral Strand Ferie eller hos Jammerbugt Ferie  som begge har dejlige feriehuse med god beliggenhed eller prøve en familieferie midt i skoven tæt på Saltum strand hos Fårup Skovhus.  

Blokhus Vinterferie Program 2020
Download pdf

Blokhus VInterferie program 2020

pdf / 1.62 MB

Slettestrand Vinterferie Program 2020
Download pdf

Vinterferie slettestrand

pdf / 686 kB